Мистецький конкурс «Обличчя Вінниччини» шукає молодих успішних вінничан

23 грудня,  у молодіжному центрі «Квадрат»  стартував відкритий регіональний  конкурсу «Обличчя Вінниччини». Про умови конкурсу розповіла голова студентської ради Вінниччини Марина Януш, яка підкреслила, що новий мистецький проєкт «Обличчя Вінниччини» стане першим відкритим регіональним конкурсом, який проходитиме  під  повним контролем Студентської ради Вінниччини та ЗМІ.

«Конкурс має на меті сформувати у молодих вінничан усвідомлення того, що справжні людські цінності мають базуватись на духовності та інтелекті. Він покликаний  сформувати образ молодого успішного вінничанина, який докладає максимум зусиль, щоб розвивати себе і прославляти свій регіон»,- зазначила організаторка.

Оргкомітет наголошує, що участь у конкурсі можуть брати усі охочі  - дівчата і хлопці. Єдина умова – вік від 16 до 30 років.

Прийом заявок на участь у конкурсі триватиме до 20 січня 2020 року. Зареєструвати кандидата/кандидатку можна за аплікаційною формою, яка розміщена на сайті ГО «Кращий художник/The best artist» у розділі «Обличчя Вінниччини»  .

Народний художник України  Володимир Козюк,  як один із ініціаторів конкурсу, зазначив, що за результатами кастингу до фіналу потраплять 12 конкурсантів. Їх обиратиме компетентне журі з числа відомих і успішних вінничан, зірок світової сцени, бізнесменів та мистецтвознавців. Підтримати того чи іншого кандидата зможуть усі вінничани: онлайн голосування триватиме у соціальних мережах та на медіа ресурсах RIA. Перевага надаватиметься тим претендентам, які вже мають важливі здобутки та досягнення на всеукраїнському та світовому рівні у різних галузях.

Фінал конкурсу відбуватиметься наприкінці лютого у Вінницькому обласному музично-драматичному театрі ім. Садовського. 12 конкурсантів представлятимуть себе і свої таланти і перетворять хвилюючий конкурс на феєричну шоу-подію. Усі фіналісти будуть відзначені номінаціями, жоден не залишиться без подарунка від спонсорів. А переможець і переможниця (у чоловічій і жіночій категорії) отримають у подарунок дорогоцінні вироби від ювелірного дому «Kimberli».

Матиме подія і благодійну складову. У глядацькій залі спеціально буде виокремлена VIP-зона, куди зможуть потрапити лише спонсори проєкту, учасники й ті, хто придбає VIP квитки срібної та золотої категорії.

Звичайний квиток коштуватиме 200–300 грн. Студентам, при наявності студентського квитка, передбачена знижка у 50 %. Усі зібрані кошти будуть витрачені  на реалізацію дитячих мрій, зокрема, на  підтримку юних талантів, які проживають у сільській місцевості.

Відкритий регіональний конкурс «Обличчя Вінниччини» проводитиметься під патронатом Народного депутата України Ірини Борзової,  при підтримці громадської організації «Кращий художник/The best artist», депутатів Вінницької обласної Ради Людмили Станіславенко та Дмитра Чаленка, депутата Вінницької міської ради Алли Власюк та за сприяння Фонду Володимира Продивуса.




Переглядів: 3441
Поширень: 0

Останні новини