Свято наближається! До Вінниці знову завітає новорічна вантажівка Coca-Cola

Казкові ельфи, полярні ведмеді, хедлайнер Новорічних світ Санта Клаус та червона вантажівка, вщент набита найпопулярнішим газованим напоєм.

11-14 січня у Вінницю завітає Новорічна вантажівка Coca-Cola.

«Минулого року Новорічна вантажівка вперше зробила новорічний тур містами України й у Вінниці була аж два рази. Було багато емоцій як у дітей, так і у дорослих! Вінничан біля вантажівки розважав гігантський білий ведмідь, Санта та новорічні хіти. Безліч охочих мали бажання зробити фото поруч із вантажівкою, яка вже багато років нагадує про те, що до Нового року залишилося зовсім трохи з екранів усіх телевізорів світу», - йдеться в анонсі на сторінці Фейсбук-спільноти Білий Список.

Цього року не виняток, адже біля Новорічної вантажівки Coca-Cola можна буде сфотографуватись, посмакувати легендарним напоєм та виграти цікаві подарунки. Для цього потрібно сфотографуватися на фоні святкової вантажівки, або ж з людьми, переодягненими у костюми Білого Ведмедя, ельфів та Санта Клауса, запостити фото у соцмережу із хештегом #БудьСантою та показати це фото ведучим.

А ті, хто немає гаджетів або не зареєстрований у соцмережах, потрібно зібратися групою від 4-х людей, взятися за руки та гучно крикнути: «Coca-Cola!».


Теги: Новий рік

Переглядів: 6146
Поширень: 0

Останні новини