На Вінниччині за кермом піймали нетверезого дільничого. Вже невперше

2 січня інспекцією з особового складу ГУНП у Вінницькій області розпочато службове розслідування за фактом керування автомобілем дільничним офіцером поліції в стані алкогольного сп’яніння та готуються матеріали на його звільнення.

31 грудня на об’їзній дорозі міста Калинівка працівниками патрульної поліції був зупинений автомобіль  Renault Megane, яким керував працівник Калинівського відділу поліції. Водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час медичного освідування він намагався чинити опір патрульним.

Цього  дня поліцейського було відсторонено від виконання службових обов’язків. Сьогодні, 2 січня, інспекцією з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП розпочато службове розслідування з подальшим звільненням.

Цей поліцейський був звільнений зі служби в поліції за аналогічне порушення, але згідно ухвали Касаційного суду тиждень тому його поновлено на службі.

На порушника складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння) та розпочато кримінальне провадження за ст. 342 ККУ (опір працівникові правоохоронного органу). 



Переглядів: 2555
Поширень: 0

Останні новини