Валерій Коровій дав доручення пришвидшити хід ремонтних робіт у школах

В ході щотижневої апаратної наради з керівниками департаментів та служб області голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій озвучив питання готовності перших класів до початку нового навчального року.

Питання впровадження стандартів Нової української школи, зокрема підготовки та облаштування перших класів є одним з пріоритетних для керівництва області. Враховуючи той факт, що на сьогоднішній день в більшості шкіл області досі тривають ремонтні роботи в аудиторіях перших класів та немає необхідного устаткування, Валерій Коровій дав доручення пришвидшити хід ремонтних робіт, аби до 1 вересня всі перші класи області були повністю готові до нового навчального року та початку занять першокласників.

«Я вже побував у багатьох школах області і є випадки, коли ремонтні роботи у перших класах ще не розпочато. В деяких певні роботи зроблено, але до завершення ще далеко. Необхідно випрацювати певні стандартні вимоги до підготовки перших класів», - підкреслив Валерій Коровій.

В свою чергу в.о. директора департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк повідомив, що із 45 млн. грн. освітньої субвенції на НУШ Вінниччини освоєно 10,5 млн. грн. Це пов’язано із складністю проведення тендерних процедур, через які закуповуються меблі і техніка для шкіл.




Переглядів: 2197
Поширень: 0

Останні новини