Вінницька компанія представили одразу дві новинки на українському ринку!

На початку року інженери ТОВ “Промавтоматика Вінниця” випустили унікальний пристрій.

Більшість вінничан звикли разом з новою технікою купувати стабілізатор напруги через різкі перепади в мережі. Цієї зими на український ринок електротехніки вийшло одразу дві новинки, які допоможуть користувачам фіксувати  та контролювати рівень напруги у власній оселі. Більше того, вони фіксуватимуть вхідні дані у графічному вигляді. Це дасть змогу користувачам правильно оцінити ситуацію і відповідно діяти. Можливі декілька варіантів розвитку подій і навіть один з них -  це відстоювати свої права на надання якісних послуг енергопостачання, апелюючи до енергопостачальної організації.

Для європейців є нормою тримати все під контролем. За кордоном господарі осель та підприємств ретельно дивляться за якістю надання послуг енергопостачання. Компанії, що надають дані послуги, теж поліпшують свій сервіс розуміючи, що в разі перепаду напруги, завдавши збитків споживачам,  їх можуть притягти до відповідальності.

"Реле напруги РНм-140X" для однофазних та "Реле напруги РНм-316X" для трифазних мереж інновація на українському ринку, крім захисту від перепадів, смарт реле напруги можуть надати інформацію в друкованому вигляді, завдяки функції реєстратора можна переглянути інформацію на власному комп’ютері або ноуті.

Ще один пристрій Black Box фіксує дані перепадів напруги та записує їх у формі графіку. Всі дані зберігаються, а потім, через певний проміжок часу, наприклад за тиждень чи за місяць,  можна переглянути та проаналізувати, зробивши висновки. 

Новинки вже є у продажу, замовити їх можна як через інтернет, так і в офісі компанії. Компанія-виробник зазначає, що це не остання інновація на українському ринку. Цього року вони готові представити ще кілька цікавих пропозицій. У своєму інтерв’ю Михайло Ганчук розповів про це детальніше:

- Ми готуємо цікаву пропозицію для підприємств, яка дозволить зменшити витрати на електроенергію, тим сами бути більш конкурентним . Цього року змінюються умови “Зеленого тарифу”, тому ми вже розробили спеціальний комплекс, який за умов правильно запланованого робочого часу дозволить підприємцям отримувати безкоштовно електроенергію з альтернативних джерел. І що важливо, це можна реалізувати без паперової “волокіти” що виникає через співпрацю з енергопостачальними організаціями. Ми виїжджаємо на об’єкт замовника і безкоштовно робимо розрахунки необхідної суми інвестиції і розрахунок економії та терміну окупності.

Більш детально про всі новини на ринку альтернативної  енергетики читайте на нашому сайті



Переглядів: 2899
Поширень: 4

Останні новини