Єгор Крутоголов вперше показав 4-місячного сина і повідомив, коли приїде до Вінниці

Актор і художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов зараз відпочиває з родиною і друзями на острові Маврикій. Сьогодні щасливий батько вперше поділився фото молодшого сина на своїх сторінках у соцмережах.

Єгор Крутоголов уже 13 років щасливий у шлюбі з Катериною Крутоголовою. Пара виховує двох синів — 9-річного Лева і 4-місячного Макса. Раніше батьки не показували молодшого сина у соціальних мережах. А сьогодні Єгор уперше опублікував у своєму Інстаграмі забавну фотографію з малюком:

«Як закінчилися свята?» — підписав фото гуморист.

Відомо, що Макс уже не вперше подорожує. Батьки намагаються з дитинства показувати дитині світ:

- МікроМакс уже був в Італії у віці двох місяців. А тепер ми привезли його на Маврикій. Ми обоє тут вперше. І дуже задоволені! Острів прекрасний: чисто, ніхто не докучає, місцеві жителі радують мультикультурністю, толерантністю і знанням декількох мов. Природа тут гарна, океан прозорий. Все, що ми бачимо на рекламних картинках курортів світу, — тут! Тільки без фотошопа.

Незважаючи на багатогодинний переліт, малюк переніс поїздку нормально:

- Все було добре. Тільки один раз при посадці у Стамбулі МікроМаксу, очевидно, заклало вушка, і він включив сирену! (сміється). Пасажири нас навіть пропустили вперед на виході, - ділиться зірковий татусь.

На фото Єгор Крутоголов зі старшим сином Левом

Після зимових канікул Єгора Крутоголова, як і інших зірок «Дизель Шоу», чекає шалений робочий графік. Адже у 2020 році лідери українського гумору готують чимало сюрпризів для своїх шанувальників. Найбільшим стане великий весняний ювілейний тур з нагоди 5-річчя «Дизель Шоу».

І вже відома дата, коли у Вінниці пройде святковий концерт  – 10 травня о 20.00 у Будинку офіцерів (квитки вже доступні у всіх касах міста та на сайті http://bilet.vn.ua/).

- У це важко повірити, але нам виповнюється 5 років! П'ятиріччя «Дизель Шоу» ми відсвяткуємо разом! День народження у нас, а подарунки одержите ви! – зазначили гумористи, оголошуючи ювілейний тур. - Ми з вами і ви з нами 5 років разом! Це варто відсвяткувати!

Цього разу команда «Дизель Шоу» підготує особливу ювілейну програму. На концерті глядачів чекатимуть унікальні святкові сюрпризи й добірні жарти, багато музичних номерів, нових і знайомих образів. Буде весело і дуже по-сімейному - адже це «Дизель Шоу»!

- Ювілейне «Дизель Шоу» закрутить у вирі гумору і розсмішить глядача будь-якого віку, - гарантують організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Тож беріть усю родину й насолоджуйтеся іскрометним гумором і неперевершеною акторською грою гумористів «Дизель Шоу» на незабутньому концерті 10 травня у Вінниці!


Теги: концерти

Переглядів: 13710
Поширень: 15

Останні новини