Як же змінився його погляд! Щаслива історія собаки-милоти, яку два роки розшукувала вінницька зооволонтерка

«Через одну нехорошу людину, два роки тому я подумки поховала цього песика. У травні 2018 року я знайшла цього красеня в Центрі. Було схоже, що він загубився. Він був дуже гордим, не особливо довіряв людям, не підходив, був сам по собі. Пив тільки чистеньку водичку і їв елітний корм. Було зрозуміло, що він просто загубився, але, на жаль, його ніхто не шукав. Я його причепурила та почала шукати новий дім», - розповідає історію маленького песика-приблуди вінничанка Катерина Дорфман.

Дівчина допомагає тваринкам, які опинились сам на сам зі своєю бідою: лікує та шукає їм добрі руки. Лише за минулий рік, вінничанка разом із чоловіком врятувала з вулиці понад два десятка песиків та котів. У кожного хвостаня — своя історія, комусь пощастило знайти сім'ю за кілька днів, а деяких доводиться прилаштовувати й місяцями.

Знайшлась дівчина, яка забрала кумедного песика до себе. А коли ж Катя хотіла провідати його та перевірити, як адаптувався чотирилапий до нового дому, новоспечена власниця її відверто ігнорувала та вибріхувалась: усе, щоб не допустити зустрічі.

«І аж через пів року, завдяки поліції, я з'ясувала де вона живе насправді. А потім дізналася правду: в той же день, коли його в мене забрали, вигнали на вулицю. А це — на Хуторі Шевченка», - додає Катерина.

Пошуки тривали майже два роки.

«Сталося диво, — каже Катя, — в групі Вайбер «Пошук Вінниця» я побачила знайому мордочку. На відео – песик з кліпсою у вусі, в цілодобовому магазині дає лапку чоловікові та лягає на спинку. Я спершу не повірила очам. Як же сильно йому потрібно було «прогнутись» під цей світ, щоб вижити. Дякую небайдужим людям, які допомогли його знайти».

А днями цьому собакі-милоті знайшли люблячу родину. Обирали прискіпливо серед претендентів, щоб історія не повторилась.

«Він неймовірно розумний, на ланцюжку гуляє дуже красиво, не поспішаючи, якщо хоче на вулицю — покаже це господарям, ставши біля вхідних дверей. Робить тільки те, що йому дозволяють, має неймовірну витримку і дуже спокійний. У нього є своє затишне місце, улюблена кісточка і нові люблячі господарі, і тепер, сподіваюся, він зможе прожити гідне життя після стількох випробувань», - додає зооволонтерка.

Попри жахіття, яке песик пережив, він знову довірився людям. Нові господарі назвали чотирилапого Пейтон. Розповідають, що песик після прогулянки стрімголов мчить додому, ймовірно, через страх знову залишитись на вулиці. 



Переглядів: 3640
Поширень: 7

Останні новини