Шукаєте нових емоцій? Мерщій в кіно!

Фільми, яких чекали десятиріччя - вийшли на великі екрани. 

Шалене серцебиття, спітніле від жаху чоло та близька людина на сусідньому сидінні, яка переживає разом із Вами. Або ж нестримне реготіння в компанії найрідніших. А може саме час «поламати мозок» над заплутаною детективною історією? Скучили за цим? Тоді Вам час іти в кіно!

Що може вдіяти самотній батько, якщо його єдина кровинка одержима наймогутнішим демоном? Відповідь дізнаєтесь у хорорі «Угода з потойбічним».

Отець Ламберт вісім років просидів у в'язниці за ненавмисне вбивство хлопчика під час обряду екзорцизму. Щоб спокутати гріх, він береться допомогти самотньому батьку Джоелу Кларку, над родиною якого нависло не що інше, як прокляття. Чоловік оговтується після загибелі дружини в автокатастрофі, робота не приносить дохід.

«Вишенькою на торті» стала задавнена шизофренія. Мучиться від кошмарів і маленький син. Джоел боїться, що Мейсон успадкував його хворобу, проте остерігатися варто зовсім іншого. Священник певен: будинок захопив древній демон руйнування Абаддон, який може ховатися під різними обличчями. Єдиний вихід – смерть. Адже нечесть зрослась корінням із малечею. 

Саманта 15 років блукала лабіринтом. Ще підлітком, жінку викрали дорогою до школи. З того часу, її життя було – суцільне пекло з головоломками, розгадуючи які, вона отримувала нагороду або покарання. Та одного дня Саманту приводять до тями в лікарні під наглядом кримінального психолога Гріна (Дастін Хоффман).

Лікар намагається донести до дівчини, що насправді вона пробула у викрадачів не кілька місяців, як їй здається, а 15 років. Розслідуванням цього викрадення паралельно з поліцією займається досвідчений приватний детектив Бруно Генко (Тоні Сервілло). Керуючись власною інтуїцією та бажанням попри будь-які перепони знайти викрадачів, Генко бачить те, що було приховане від поліції.

Трилер «Дівчина в лабіринті» зняв режисер та сценарист Донато Каррізі. Це друга його робота для великого екрана після сиквелу «Дівчина в тумані», що вийшов у 2017 році. 

Міжгалактичні пригоди Баранчика Шона – в повнометражному мультфільмі «Фермагедон». Найвідоміший баранчик на Землі зустріне Лу-Ла, гостю з іншої планети.

Її космічний корабель розбивається прямо на угідді, де й господарює Шон. Допомогти кумедній та милій «прибулиці» може лише новий транспорт. А поки весела худобина зайнята майструванням «летючої тарілки», Лу-Ла знайомиться з чужою для неї планетою. 

Драма-комедія «Кролик Джоджо» - це щось нове та досі не смаковане глядачем. Незграбний 10-річний німецький хлопчик, який втратив батька, намагається знайти своє місце в незвичному світі. Ровесники лише потішаються над ним, а мама вважає, що дитина сама придумує собі проблеми.

Щоб замінити зниклого батька, хлопчик придумує собі уявного друга — Адольфа Гітлера. Втім, він зовсім не схожий на знайомого всім фюрера Третього рейху. Навпаки – він кумедний та добрий. Ситуація тільки ускладнюється, коли хлопчик виявляє, що його мати ховає в будинку єврейську дівчинку, адже події фільму розгортаються у пік Другої світової війни. 

Кримінальний бойовик «Екс» засновано на реальних подіях. Галичина 1932 рік. Група хлопців хоче пограбувати поштове відділення у невеличкому містечку. На сленгу, яким користувались тодішні революціонери, екс – це експропріація, найефективніший спосіб фінансування активістів.

Кошти мають піти на підтримку осередків спротиву та посилення боротьби з окупаційною владою. Мирна акція, яка мала на меті передусім привернути увагу до революційної діяльності, перетворюється на криваву бійню. 

Продовження легендарного комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди» вже на великих екранах. Знову на чергуванні копи-напарники Вілл Сміт і Мартін Лоуренс. Лише таким сміливим й іронічним темношкірим хлопцям під силу очистити місто від злочинців.

Доведеться добряче збадьорити зброю та кулаки, адже невблаганно жорстокий бос румунської мафії прагне помститися напарникам за шкоду, яку вони йому нанесли. Бойовик є прямим продовженням фільмів, що встигли знайти прихильників  в 1995 та 2003 роках. 

Ці та інші художні стрічки можна переглянути у кінотеатрах ім. М. КоцюбинськогоSmartCinemaКінотеатр "Мир",  та кінотеатр Родина.

Більш детальніше про розклад фільмів можна довідатись на сайтах закладів, а також у розділі кіноафіша нашого сайту.

І памятайте: кіно смакує краще, коли поряд - близька людина. Приємного перегляду!


Теги: кіно

Переглядів: 4994
Поширень: 0

Останні новини