Цікаві події цього тижня у Вінниці

Цього тижня на вінничан чекає безліч цікавих подій. Для всіх, хто мріє розвиватись у галузі IT технологій в перші дні лютого відбудеться три цікаві події: перший безоплатний мітап із продуктової аналітики від LetyShops, мега хакатон Global Game Jam Ukraine 2020 in Vinnytsia та для початківців пройде навчальний тренінг з Python. Активних містян, що розуміються на урбанізації міста чекають на інформаційному заході щодо конкурсу “Альтман сквер”. Довгоочікуваною культурною подією стане відкриття нового приміщення Креативного Простору Артинов. Як опанувати власні емоції та підвищити стресостійкість, вінничани зможуть на тренінгу з розвитку емоційного інтелекту. Докладніше про ці події читайте у нашій добірці найцікавіших подій міста.

31 січня

Інформаційний захід щодо конкурсу "Альтман сквер"

Відкритий конкурс для фахівців у галузі урбаністики, архітектури, ландшафтної архітектури та представників інших суміжних творчих професій до участі в інформаційному заході щодо майбутнього архітектурного конкурсу Altman_square у місті Вінниця! Є унікальна можливість, об’єднати зусилля фахівців у різних галузях та створити новий сквер у нашому місті. Більше інформації читайте на нашому сайті. Також на учасників заходу чекатиме екскурсія Вінницею, приємна вечірня атмосфера та смаколики.Щоб взяти участь в інформаційному заході, необхідно попередньо зареєструватися до 28 січня.

Онлайн-анкета за посиланням 

1 лютого

Відкриття нової локації Артинов

Креативний простір Артивоз запрошує всіх на новосілля!

Новісіньку локацію в самому центрі міста, біля Європейської площі на адресу Оводова 22 буде відкрито цієї суботи о 18.00. Вхід для всіх гостей вільний. Атмосфера обіцяє бути приємною, присутні зможуть почути акустичний виступ "InMay Band". Гості заходу першими дізнаються про всі майбутні події, що заплановані в Креативному просторі. Програма буде досить насичена, тому радимо вам долучитися до участі в такій важливій культурній події нашого міста.

29 січня Проспект Юності 35 А

У Вінниці відбудеться перший безкоштовний мітап із продуктової аналітики від LetyShops

У Вінниці відбудеться перший безкоштовний мітап від LetyShops із продуктової аналітики. Провідні фахівці кешбек-сервісу розкажуть про методи розвитку продуктового мислення та поділяться кейсами, як використовувати дані для статистичної перевірки гіпотез в A/B тестуванні.

Спікерами будуть: Анатолій Вуєць - Head of Analytics and Customer Experience LetyShops, Костянтин Радченко, Product Analyst, керівник команди з роботи з партнерами, Олександр Шевченко -Lead Analyst у команді пошуку нових клієнтів. Участь є безоплатною, зареєструватися потрібно за посиланням 

Кількість місць обмежена.

з 31 січня - 02 лютого.

Global Game Jam Ukraine 2020 in Vinnytsia

Цього тижня для всіх хто готовий створювати нові успішні проєкти в ігровій індустрії проходить реєстрація на хакатон з розробки комп’ютерних ігор Global Game Jam.

На GGJ VINNYTSIA, можна буде знайти команду, опанувати нові можливості, реалізувати власні ідеї, отримати подарунки.

Цього року буде відкрито 9 локацій в Україні, приблизно 50 000 учасників у світі. На розробників кращих проєктів чекають круті призи, але головним є власна гра та набутий досвід.З собою обов’язково мати власний комп’ютер, зарядні пристрої, а також твої знання та натхнення.

Участь безоплатна. Реєстрація на Вінницьку локацію

1 лютого

Python, як тебе опанувати 

В Молодіжному центрі Квадрат відбудеться навчання для тих хто тільки починає розвиватися в галузі IT. Python - одна з найпростіших мов для початку. Синтаксис мови близький до англійської, а ще Python пришвидшує написання коду.

На Python кодили й кодять Google, Facebook, Yahoo, NASA, Red Hat, IBM, Instagram, Dropbox, Pinterest, Quora. Вивчивши мову досконало зможеш розвиватися в галузях машинного навчання та штучного інтелекту.

Участь є безоплатною. Вхід за умови попередньої реєстрації за посиланням 

1 лютого

Емоційний інтелект як мистецтво бути собою

Найко Катерина — практичний психолог, запрошує на майстер-клас з розвитку емоційного інтелекту. Ця зустріч буде корисний для тих, хто хоче дізнатись про емоційний інтелект та його значення в житті. Учасники зможуть усвідомити різницю між відчуттями, почуттями та емоціями. Головне, кожен опанує мистецтво боротьби зі стресом та зменшить рівень впливів стресів на своє психічне здоров’я. Реєстрація за посиланням


Теги: тренінг

Переглядів: 2876
Поширень: 1

Останні новини