У Вінниці упродовж трьох днів очікується погіршення погодних умов, комунальні служби напоготові

Зранку у  Вінниці почався сніг.  Як повідомляють у Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології, упродовж 29-31 січня в області очікується погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують сніг з дощем, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледицю. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Міські комунальні служби уже почали працювати на дорогах міста.

Комунальні служби обробляють дороги протиожеледними засобами, тротуари розпочала прибирати малогабаритна техніка. Працівники розчищають пішохідні переходи та зупинки громадського транспорту

«Ми слідкуємо за прогнозом погоди, і як тільки у Вінниці випав сніг, на вулиці міста почала виїжджати снігоприбиральна техніка. Поки що задіяна невелика кількість. Але зазначу, що вся техніка та  чергові  зміни готові до прибирання міста від снігу у разі погіршення погодних  умов», - розповів начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради Вячеслав  Хілінський

За словами директора департаменту житлового господарства міською ради Романа Фурмана, 500 двірників також готові вийти на прибирання  прибудинкових територій. Вони розчищатимуть тротуари і проходи до під’їздів та контейнерних площадок.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.




Переглядів: 2230
Поширень: 0

Останні новини