Міська рада виділяє землю для будівництва житла для внутрішньопереміщених осіб

Депутати міської ради під час засідання сесії 31 січня схвалили Угоду про соціальне партнерство в будівництві житла для внутрішньопереміщених осіб. У документі йдеться про проект по будівництву багатоквартирного житлового будинку по вулиці Сергія Зулінського, умови його реалізації та відповідальність усіх сторін.

Угода тристороння: Вінницька міська рада, Громадська організація «Об'єднання переселенців «Спільна справа» та обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Спільна справа». В ній йдеться про співпрацю цих сторін щодо втілення проекту з будівництва багатоквартирного житлового будинку для реалізації житлових потреб внутрішньопереміщених осіб та обов’язки кожного підписанта.

Будинок планують зводити на земельній ділянці по вулиці Сергія Зулінського. Згідно з Угодою, яку затвердили депутати, міська рада має надати необхідну земельну ділянку, видати містобудівні умови і обмеження відповідно до діючої містобудівної документації, виділити кошти на фінансування розробки проектно-кошторисної документації, сприяти в отриманні технічних умов та дозвільних документів на виконання будівельних робіт.

Обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Спільна справа» будуватиме багатоквартирний житловий будинок за власні кошти після отримання усіх необхідних дозвільних документів від міської ради. Також вживатиме заходи щодо прийняття закінченого будівництва багатоквартирного житлового будинку в експлуатацію, підключення інженерних мереж будинку. 

Термін реалізації проекту – до трьох років. 



Переглядів: 1744
Поширень: 0

Останні новини