На міні-ярмарку вакансій роботодавці шукали торговельного агента, експедитора та інспектора з кадрів

З метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби роботодавців 14 серпня 2018 року в Лівобережному міжрайонному центрі зайнятості м. Вінниці відбувся черговий міні-ярмарок вакансій на замовлення ТОВ «Наш Караван» та ТОВ «Євровікна».

В заході взяли участь більше 40 безробітних, які перебувають на обліку в Лівобережному міжрайонному та Правобережному районному центрах зайнятості м.Вінниці.

До уваги громадян були представлені актуальні вакансії інспектора з кадрів, інженера з охорони праці, агента торговельного, експедитора. Під час  спілкування з претендентами на робочі місця  працедавці розповідали про умови праці, графік роботи, рівень оплати праці, преміальну систему та надавали вичерпні відповіді на запитання.

10 осіб виявили бажання ознайомитися з умовами праці безпосередньо у роботодавця.

Під час роботи міні-ярмарку фахівці міського центру вторинної безоплатної правової допомоги надавали консультації і роз'яснення з правових питань усім присутнім.

Звісно, не всі, хто завітав на міні-ярмарок, одразу отримають роботу, але в тому, що всі, одержали корисну інформацію, яка допоможе вирішити це питання, – сумнівів немає.



Переглядів: 3251
Поширень: 0

Останні новини