IHUB Вінниця — простір для втілення надсучасних мрій в реальність!

Ефективно планувати та рішуче діяти навчають саме в iHUB Вінниця

Робота в галузі новітніх технологій, є своєрідним мистецтвом. Люди, що створюють цифрову реальність цього світу дуже творчі та зосереджені на роботі. Такі працівники ніколи не зможуть мріяти та втілювати проєкти в життя в закритому офісному приміщенні.

Для того, щоб повною мірою, можливо було розкрити свій потенціал робоче місце має бути зручним та затишним:

Ставши частиною нашого ком'юніті, — розповідає регіональний керівник хабу Мар’яна Прокопенко, — резиденти IHUB Вінниця отримують можливість запрошувати колег, створювати команду. Тут є вся необхідна інфраструктура, про це людині не варто турбуватись. Атмосфера серед резидентів дуже дружня. Саме в нас зосереджена ІТ спільнота, тут багато однодумців, які можуть дати один одному пораду чи об'єднуватися в одну команду. Ввечері можна прийти на захід та отримати додаткові знання. Для резидентів зазвичай ці заходи є безоплатними, навіть якщо проводяться на платній основі.”

Змінювати цей світ на краще, знаходити інноваційні рішення спеціалісти в галузі ІТ, фрілансери, стартапери, вінницькі ІТ компанії та постачальники послуг в ІТ індустрії, можуть в iHUB Вінниця:

Напрями діяльності в наших резидентів дуже багато, — пояснює Мар’яна Прокопенко. Серед них такі, як :Design Service, E-commerce, Enterprise solutions, Hardware, Web Dev, Mobile Dev, Online Education, Online Media, Online Service, Support of Innovations. Над ними працюють ІТ компанії, стартапи та окремі фрілансери.”

Працює iHUB понад чотири роки, за цей час він став осередком розвитку інновацій в нашому місті. Саме тут проводять різноманітні освітні заходи, тренінги, семінари, воркшопи, майстер-класи, змагання, хакатони та конференції напрямів “Бізнес-планування”, менторські сесії з пітчингу та багато іншого. Тут відбувається все, що сприяє особистому розвитку в ІТ галузі. До хабу постійно приходять топові спікери, що навчають не лише знавців програмування, багато лекцій та навчань проводять для майбутніх працівників ІТ сфери, тематика таких інтенсивів та навчальних програм є завжди актуальною. Івентів насправді дуже багато, кожного тижня відбувається щось цікаве:

На території України та за її межами діє IHUB VISA — коментує Мар’яна Прокопенко. — Кожен резидент має змогу перебуваючи в іншому місті, користуючись нашою карткою працювати в просторі нашої мережі IHUB. Також є можливість відвідувати івенти, в інших містах.

Затишний open space, приватний офіс, оснащена необхідною оргтехнікою переговорна кімната, зона відпочинку та зала для івентів. Тут створено всі умови для працівників хабу. Працювати можна цілодобово, проте, якщо працівники бажають відпочити для них є така й така можливість. Ідея хабів широко практикується в усьому світі. Вінницький iHUB входить до всесвітньої мережі хабів:

В Україні ми є у Львові, Києві та Вінниці, — акцентує Мар’яна Прокопенко.Створено цей простір за підтримки Міністерства іноземних справ Норвегії, Посольства Королівства Норвегії в Україні та Вінницької міської ради. IHUB є проєктом некомерційної неурядової організації Seed Forum. Його головною концепцією є координування розвитку ініціатив на території всієї Східній Європі, спрямованих на надання можливостей молодим підприємцям використовувати свій потенціал для досягнення власної економічної безпеки та побудови більш справедливого та міцного суспільства загалом. Відтак проєкт IHUB не є комерційним, він створений задля підтримки й розвитку стартапів та технологічних компаній

Для того щоб стати частиною великої дружньої родини IHUB, треба розуміти, що на цій території діють свої закони та принципи. Якщо ви плануєте розвивати себе, користуйтесь такими лайфхаками від IHUB-Вінниця:

“Ніколи не припиняйте вчитися та покращувати себе та людей навколо!” “Ніколи не здавайтеся, навіть коли немає надії, продовжуйте діяти, та надія піде за вами!” “Беріть під контроль свої завдання та досягайте поставлених цілей”



Переглядів: 5432
Поширень: 6

Останні новини