Гаряче меню для кіноманів. Фільми-новинки вже на великих екранах

А Ви грали в дитинстві в «Sega»? Чи можливо маєте божевільну мрію? А як щодо відвідин кімнати правди. Та досить інтриг: просто сходіть до кінотеатру вже цього тижня. Адже там на Вас чекають «гарячі як пиріжки» «кіношки».

Людиноподібний їжак в в кросівках та зловіщий Джим Керрі, який попри все прагне його знищити. Цікаво, а за кого будете вболівати Ви? Культовий супершвидкісний їжак - на великому екрані! Анімаційний герой фільму «Сонік» потрапляє у реальний світ і переходить дорогу ну дуже поганим хлопцям. Саме він з другом-копом на ім'я Том, намагатиметься врятувати планету.

Аби спіймати прибульця влада наймає злого й безжального доктора Айво Роботніка, відомого також за іменем Еггман. Навіжений науковець мріє підкорити собі усю планету. Фантастичний бойовик «Їжак Сонік» – це повнометражний фільм з поєднанням живих акторів та мультяшного, хоча і людиноноподібного «колючки».

Кажуть, що існує віддалений розкішний курорт, куди відправляються не на відпочинок, а щоб, до прикладу, повернути померлого родича… острів, на якому можуть втілити в життя будь-яку Вашу найбільш божевільну фантазію. Кожна людина мріє потрапити до цього місця, і кільком хлопцям і дівчатам усе-таки пощастило там опинитися.

Володіє «Островом фантазій»  загадковий містер Рорк. Та в одну мить фантазії перетворяться на жахи у реальності, а тропічний рай стане пекельною пасткою. Гостям доведеться розгадати таємницю острова або заплатити власним життям.

Гості вже сумніваються, що вони потрапили в це місце, щоб їх бажання здійснилися...

Події мелодрами «Так близько до горизонту» повертають в літо 1999. Джесіка і Денні зустрілися на світанку свого дорослого життя, коли почуття перемагають страх і долають будь-які перешкоди. Молоді і закохані - вони проводять разом кожну секунду.

Однак любов з першого погляду не може тривати вічно, і на це є серйозна причина... Ця взаємна любов могла би стати вічною, якби їх не розлучав ВІЛ. Тож, до горизонту тепер так близько! Реальна історія трагічного кохання не залишить байдужих, особливо це кіно «зайде» до Дня Закоханих. Фільм заснований на однойменному бестселері Джесіки Кох.

Тиша в студії, «Сенсація»!  Життя за кадром – не цукерка. І це доводять ведучі американського інформаційного каналу. Fox News було засновано в 1996 році у Нью-Йорку. Структура швидко набувала популярності та на сьогодні є найпотужнішим телеканалом новин у Сполучених Штатах. Засновником, головою та головним виконавчим директором каналу був Роджер Ейлс.

Похитнути авторитет Ейлса вдалося жінкам, що працювали на каналі. Щойно у Гретхен Карлсон (Ніколь Кідман) закінчився контракт з Fox News, вона звільнилася і подала до суду на колишнього керівника за сексуальні домагання. До звинувачень долучилися й інші співробітниці, підтверджуючи неприпустиму поведінку свого керівника. Жінки покажуть стариганю, хто з верху!

Хто наважиться оголити найпотаємніше? А от герої дорослої комедії «Гола правда»  це зробили. Андрій – досить успішний хлопець. Тільки такі, як він, міг відкрити в Одесі новий розважальний клуб із дуже цікавими та інноваційними технологіями. На честь відкриття Андрій запрошує в гості вісім своїх друзів, щоб ті на власні очі побачили його дітище, протестували деякі «атракціони». А ж розважитися є де – безліч кімнат, у яких можна і в «Мафію» зіграти, й у «Крокодила» і в багато що ще. Але найцікавіше місце в усьому закладі називається «Детекторрум», у якому Вам буде дуже складно збрехати.  Точніше неможливо.

Тут Вам будуть ставити найпотаємніші запитання інтимного характеру, а детектор брехні скаже, чи правдиві ви. Звичайно ж, ця затія приречена на майбутні скандали, адже у кожного із друзів у шафі ховається дуже багато скелетів. Одну з головних ролей виконує відомий український актор Дмитро Ступка, зірка фільмів «Крути 1918» та «Правило бою». Спочатку він мав грати роль, яку згодом віддали Богданові Юсипчуку. А Дмитро перевтілився у власника клубу, у якому відбуваються події стрічки. Для Слави ж Камінської, зірки гурту «НеАнгели», це уже другий фільм, в якому вона виконує одну з головних ролей.

Його звати Ідіот. І він - страшенно милий, великий, брудний, неслухняний, сексуально агресивний бездомний пес. Цілих 80 кг харизми! Мила романтична комедія «Мій пес Ідіот»  за однойменною книгою-бестселером з Шарлоттою Генсбур у головній ролі! Усе починається, коли письменник Генрі знаходить у своєму саду величезного дурнуватого та нахабного собаку і вирішує усиновити його.

Він назвав його Ідіот, і ця нахабна морда змінить життя свого нового господаря. Ця несподівана дружба похитне звичний баланс будинку, та надихне подружжя почати все спочатку…

Про цікавинки кіно, які Ви могли пропустити тут

А щоб не прогавити прем’єри, слідкуйте за розкладом у кінотеатрах ім. М. КоцюбинськогоSmartCinemaКінотеатр "Мир",  та кінотеатр Родина.

Детальніше про розклад фільмів — у розділі кіноафіша нашого сайту 


Теги: кіно

Переглядів: 5204
Поширень: 1

Останні новини