На офіційному сайті міської ради розпочала працювати сторінка відділу паркування

Поки інспектори з паркування проводять роз’яснювальну роботу, на офіційному сайті Вінницької міської ради готується інформаційна  онлайн платформа, яка необхідна для початку повноцінної роботи відділу паркування. Наразі вже створена сторінка із назвою «Порушення правил паркування».

Наприкінці минулого року у Вінниці почав працювати відділ з паркування. На початку своєї діяльності інспектори проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу із водіям щодо дотримання правил паркування транспортних засобів на вулицях обласного центру. 

В подальшому інспектори з паркування накладатимуть адміністративні стягнення на порушників ПДР.

Тоді на  сторінці «Порушення правил паркування» водії, на яких оформлене адміністративне стягнення, зможуть переглянути необхідну для них інформацію. Наприклад, у розділі «Постанови» дізнатись про час та місце евакуації автомобіля, який порушив ПДР України і на який спецмайданчик його евакуйовано. Для цього потрібно ввести номер постанови та номер транспортного засобу. Після цього буде відображена вся інформація про автомобіль та обставини, під час яких інспекторами з паркування було виписано постанову.

Є на сторінці й реквізити для оплати штрафів за постановою про адміністративні порушення. Також зазначені контакти відділу паркування Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, що для зручності водіїв, на офіційному сайті міської ради створено мапу з усіма парковками міста  А щоб у інспекторів була краща взаємодія з вінничанами, створено три канали комунікації: у Facebook сторінка «Паркування Вінниця», у Telegram канал також називається «Паркування Вінниця» та група з такою ж назвою у Viber.



Переглядів: 3181
Поширень: 0

Останні новини