Геніальні коти-артисти їдуть у Вінницю! 12 березня побачимо шоу, що вразило весь світ

Щороку Японія та країни Європи, стоячи, аплодують яскравим шоу легендарного Театру котів Куклакова. І вже у березні неймовірну виставу за участю наймиліших і найталановитіших артистів – котиків – побачать вінничани.

12 березня у Будинку офіцерів відбудуться одразу два ексклюзивні покази знаменитого театру - о 16.00 і 19.00.

- Це буде сюрприз для усієї сім’ї! Тож беріть діток, онуків, матусь, татусів, бабусь і дідусів - і дружною родиною приходьте на незабутнє шоу «Дмитро Куклачов. Я-клоун! або КОТОстройка»! – запрошують організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Сповнене добра і радості, дивовижних циркових номерів, дійсно смішної клоунади і великої кількості дресированих тварин, шоу Театру котів Куклачова неабияк здивує усіх.

У шоу «Я-клоун! або КОТОстройка» Дмитро Куклачов втілив у життя свою давню мрію і поставив виставу, присвячену кумирам своєї юності - зіркам світової клоунади: Чарлі Чапліну, Леоніду Єнгібарову і клоуну зі сценічним псевдонімом Грок, чиє справжнє ім'я Шарль Адрієн Веттіїв.

Відтак – вінничан чекає новий погляд на великі імена крізь призму сучасності, море гумору, добра і, звичайно ж, захоплюючі трюки з кішками.

У шоу-виставі завдяки найвищій майстерності та професіоналізму Дмитро Куклачов досягає максимальної подібності і блискуче виконує репризи великих клоунів.

Зокрема, у образ Чапліна вживається настільки досконало, що змушує повірити кожного глядача, що на сцені саме цей великий клоун. Куклачов-Чаплін з легкістю балансує жердиною з кішкою, яка незворушно сидить зверху.

Виконуючи репризу музичного ексцентрика Грока, артист грає на пилі, витягуючи з цього немузичного інструменту неймовірної краси звуки.

А у образі Леоніда Єнгібарова Дмитро Куклачов виконує складну репризу: послідовно підкорює одну, три і навіть п'ять котушок.

- Насправді у нашому театрі відсутнє слово «дресирування». Кішка — тварина горда й незалежна, змусити її неможливо. Театр котів — це територія любові й доброти — тільки у такій атмосфері з кішками можна створювати незвичайні номери, - ділиться Дмитро Куклачов. – Кожна нова вистава для нас – це як початок нового життя. Завжди чекаємо його з радістю, трепетом і очікуванням дива. Образи, декорації, музика, сюжет, емоції, почуття - захоплюють і ваблять у нове й незвідане! Адже наш головний глядач – дитина. Від 0 до 99! Насправді у душі кожного з нас живе дитина, яка у хвилини особливого щастя проявляє себе безтурботним сміхом та радістю.

Не пропустіть гастролі легендарного театру у Вінниці!

Пориньте у світ котячого царства і нескінченної доброти, яскравих мрій і вічного свята 12 березня о 16.00 і 19.00 у Будинку офіцерів.

Квитки вас чекають на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.



Переглядів: 3627
Поширень: 0

Останні новини