Брати Грім, Джек Лондон і перекладачі унікального рукопису запрошують вінничан в кіно

Герої, яких створили брати Грим сотні років тому – оживуть прямо на очах в глядача. «Ґретель і Гензель»  - відома змалечку історія про дітей, які через голод опинились в темному лісі у пошуках крихти хліба чи хоч якогось заробітку. Звичайно ж, ви знаєте цю казку, де сестра із братом знайшли чарівний солодкий будиночок. Але хорор, який вийшов на великі екрани — це зовсім інша історія.

Адже Гретель і Гензель знайшли щось по-справжньому жахливе. Їх прихистила у себе стара жінка, яка не вселяє довіру дівчинці. І не дарма, адже гостинності від відьми не дочекаєшся. Краще би дітлахам у неї не затримуватися...

Виявляється працювати перекладачем іноді смертельно небезпечно. Принаймні у цьому переконались дев'ятеро фахівців у цій сфері. Трилер «Перекладачі»  - це історія науковців, яких відібрав і замкнув у розкішному бункері жорстокий видавець, ізолювавши їх від зовнішнього світу, щоб вони перевели дуже очікувану книгу відомого письменника в рекордно короткі терміни.

Перекладачі передбачили захист від витоку будь-якої інформації, через дуже високі фінансові ставки, але виток відбувається... Хтось завантажує в мережу перші 10 сторінок книги й шантажує видавця, погрожуючи викласти решту, якщо той не заплатить викуп в 5 мільйонів євро. Виникає питання: звідки відбувається витік? Усередині бункера розвертається полювання за злочинцем.

Біографічна драма «Річард Джуелл»  заснована на реальних подіях. Вони розгортаються в Атланті у 1996 році. У місті проходять літні Олімпійські ігри й тисячі туристів святкують на вулицях перемоги своїх улюблених спортсменів. Спеціально для урочистих заходів у місті було збудовано парк. Один з його охоронців, Річард Джуелл помітив дивний рюкзак. В ньому — вибуховий пристрій, про що одразу ж сповістив керівництво.

Джуелл ініціював та успішно провів евакуацію людей із парку. Попри відважність охоронця, місцеві ЗМІ поширили припущення, що саме Річард і підкинув вибухівку, аби героїчно її «знайти». Знадобилося чимало часу та зусиль, аби довести чесність Річарда Джуелла.

«Поклик Пращурів»  - це екранізація світової класики, однойменного роману Джека Лондона. У фільмі яскраво змальовано історію життя Бака, добросердного пса, чиє безтурботне домашнє життя летить шкереберть, коли його раптом викрадають з рідної домівки у Каліфорнії та везуть до дикого й екзотичного Юкону на Алясці.

Дія відбувається у часи Золотої лихоманки у 1890-і роки. Новачок у зграї їздових собак – поставників пошти, а згодом і вожак цієї зграї, Бак переживає масу неймовірних пригод, та зрештою знаходить своє справжнє місце у світі і стає господарем власної долі.

Анімаційний блокбастер про невгамовних лісових звірят не залишить байдужими не лише малечу, а й захопить сюжетом і дорослого глядача. «Пухнасті бешкетники» - мультфільм про хоробрих та дещо «притрушених» друзів, які взялись рятувати ліс.

Принцеса Латте – веселий безстрашний їжачок, вона постійно втягує свого найкращого друга – боязкого білченята Хрума – у різноманітні пригоди. Чи зможуть вони викрасти магічний камінь води з-під носа страшного ведмедя, чи зможуть обдурити хитрих вовків та чи врятують рідну домівку від засухи? Рекомендується до перегляду усією родиною. 

Усе про кіноновинки лютого ви знайдете тут.

А щоб не пропустити фільм, який сподобався, слідкуйте за розкладом у кінотеатрах ім. М. КоцюбинськогоSmartCinema, Кінотеатр «Мир» та кінотеатр Родина.



Переглядів: 3702
Поширень: 1

Останні новини