Ураган на сцені, що кидає виклик законам гравітації: 18 березня «Сухішвілі» вразять Вінницю новою програмою

Їх називають «ураганом на сцені», «чаруючим видовищем», «унікальним феноменом», «Восьмим дивом світу»!

Вони впливають на світову моду, про них знімають фільми й пишуть книги.

Їм, стоячи, аплодувала легендарна «La Scala» і безліч інших світових майданчиків.

Технікою їхнього танцю й точністю рухів захоплюються, а неповторні сценічні образи ще ніхто не зумів повторити.

Легендарний Національний балет Грузії «Сухішвілі» вже скоро – 18 березня о 19.00 у Будинку офіцерів - вразить вінничан своєю новою програмою.

Глядачів чекають легендарні і нові номери-шедеври, що кидають виклик законам гравітації, 100 найкращих танцюристів, 2500 розкішних костюмів, дивовижний оркестр, унікальні інструменти, неповторна атмосфера й виняткова грузинська енергетика.

- Національний балет Грузії «Сухішвілі» - це не тільки бренд Грузії, адже їхні танцювальні постановки - це повноцінні витвори мистецтва. Виступи артистів називають «Восьмим дивом світу» і часто порівнюють із природними стихіями, адже на сцені бушує справжня буря: 100 танцюристів чітко й швидко виконують танцювальні рухи й найскладніші акробатичні номери, літаючи по сцені так, начебто їхні тіла легші за повітря. Жінки елегантно пливуть під національну музику, а вже через секунду – палають у вогняному танці. Майстерність чоловіків незрівнянна: артисти балету «Сухішвілі» - одні з небагатьох, хто так добірно танцює із шаблями й гострими ножами, вихром перетинаючи сцену, – відзначають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У рік свого 75-річчя, «Сухішвілі» у Вінниці презентують ексклюзивну концертну програму, вибух емоцій і повне занурення у величну грузинську культуру.

Чарівництво, граційність і невгасаюча пристрасть – от із чим протягом 75 років виходять на сцену артисти балету «Сухішвілі».

Неповторна хореографія ансамблю хвилює кожного глядача: від простого робітника до президентів і королів. Ними захоплювалися Теодор Рузвельт, королева Англії Марія, а в Індії глядачі тримали сцену, що була побудована під відкритим небом й раптово обрушилася, щоб тільки побачити незабутнє шоу.

«Сухішвілі» увійшли в історію, як перший ансамбль народних танців, який виступив на сцені «La Scala», де артистів викликали на біс 14 разів, що стало абсолютним рекордом і у 1967 році було відзначено у Книзі рекордів Гіннеса. А згодом їхні історичні постановки визнали кращим шоу на Бродвеї.

Вагомою родзинкою концертів «Сухішвілі» є костюми артистів, що відбивають увесь колорит і багатство грузинської культури. Кожне вбрання зроблене вручну й під час виступу глядачі бачать більше 2500 яскравих костюмів.

Цікаво, що після успішного туру ансамблю у Франції у моду увійшли високі чоботи й хутряні шапки. А у колекції Ів Сен-Лорана з'явилися великі смугасті пояси з бантом, які не виходять із моди дотепер.

Протягом трьох поколінь балетом «Сухішвілі» керує династія, передаючи своїм нащадкам як національні, так і сімейні традиції й досвід, відроджуючи культуру грузинського танцю, що став всесвітньовідомим феноменом.

- У нас на кілька років розписані тури по світу, - ділиться головний хореограф колективу Іліко Сухішвілі-молодший.

Національний балет Грузії «Сухішвілі» - єдиний ансамбль народних танців, що досягнув всесвітньої слави ще у минулому столітті, і продовжує хвилювати мільйони сердець сьогодні.

Що й не дивно, адже шоу «Сухішвілі» дійсно немає аналогів!

Це не просто танець, а сама досконалість, неперевершений політ і буря на сцені!

Феєрія танцюристів, які злітають у повітря з калейдоскопічною геометрією і військовою чіткістю. Чоловіки танцюють з дивовижною точністю, а жінки рухаються з плавною грацією.

18 березня балет «Сухішвілі» привезе невичерпну енергію танцю й безперервну розповідь про душу Грузії у Вінницю!

Приходьте зарядитися силою позитиву й побачити всесвітньовідомий ансамбль на власні очі!

Квитки вас чекають на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.



Переглядів: 4051
Поширень: 0

Останні новини