Маленькі вінничани з власного хобі зробили успішний бізнес

Креативний простір "Level 80" вкотре підтримав ідею дітей зробити з власного хобі прибуткову справу. Цими вихідними на території простору відбувся стартап слаймів.

Slime  — було винайдений відомою іграшковою компанією Mattel в 1976 році. Більшість дорослих називали слизький зелений комочок   — “лизун”, через схожість іграшки з головним героєм “Мисливців за привидами”. Ще 20 років назад, ця іграшка викликала багато обурення у дорослих. Більша частина батьків вважали, що іграшка небезпечна для дітей. Однак, як виявилось, це зовсім не так. Зараз діти самі виробляють слайми з підручних матеріалів, діляться досвідом у соціальних мережах та навіть успішно продають.

Вінницькі діти вже не вперше влаштовують ярмарок слаймів

Дитячий стартап підтримали у Креативному просторі "Level 80".

Захоплення сучасних підлітків різносторонні та непередбачувані. Особливо, коли розмова йде про створення стартапів. Діти із задоволенням діляться своїм досвідом один з одним. До участі в ярмарку кожен учасник готувався на найвищому рівні. Ретельно добирались кольори та вся потрібна для цього атрибутика.
Крім досвіду у розвитку власного бізнесу, робота з слаймами приносить неабияке задоволення. Психологи зазначають, що слайм є різновидом антистресової терапії. Тому, аби  відволікаючись від буденності та тривог, на сьогоднішній день сучасні тінейджери знаходять свою справу саме у виготовленні слаймів різних текстур. 

Хоча деякі батьки й досі вважають цю ідею безглуздою, досвід маленьких вінничан доводить протилежне. Адміністрація Креативного простору вважає таке дитяче захоплення успішним молодіжним кейсом, в майбутньому ці діти зможуть більш впевнено та легко розвивати власну справу.


Теги: стартапи


Переглядів: 3213
Поширень: 2

Останні новини