Кавовий вернісаж! Вінничанка запрошує на виставку унікальних картин

Вінниця намальована кавою на полотні, портрет видатних особистостей та вишукані панно. В Квадраті відкрили виставку кавових картин художниці Анни Джуринської. 

Чи замислювались ви, коли берете до рук горнятко кави, що у філіжанці знаходиться чудовий матеріал для написання картин? Виявляється кава, може стати відмінним матеріалом для малювання. Цю унікальну техніку освоїла  вінницька художниця, що вже не перший рік створює незвичайні шедеври, малюючи на кавою полоні .

Вона виховує трьох чудових синів та розвиває власну справу. Для неї найголовнішим пріоритетом є гармонія у власній родині. Щаслива та успішна вінницька художниця Анна Джуринська, відкрила двотижневу виставку власних робіт в Молодіжному центрі Квадрат.

Скільки себе пам'ятає Анна Джуринська, вона була художницею та малювала. Ще з дитинства тримала в руках паір та олівці, потім були фломастери та фарби. Розуміючи, що самим мистецтвом багато не заробити, художниця відкрила Галерею-кав’ярню. 

Зараз молода матуся знаходиться в декретній відпустці та виховує трьох синів.  До народження третього синочка пані Анна, працювала над розвитком власної кавової справи.  Заклад був дуже цікавим, там постійно збирались митці та творчі особистості. Саме там в неї зародилась ідея малювати картини за допомогою кави. За допомогою  хорошої та якісної кави, зазвичай еспресо або допіо, Анна почала освоювати малювання картин у незвичний спосіб. Художниця говорить, що для малювання використовує  каву, яка їй смакує:

“Це має бути якісна арабіка, український обсмажчик, свіже зерно, щоб випити горнятко та з’явилось натхнення. Цю каву краще заварювати в кавовій машині, тоді виходить гарний колір” - говорить Анна

Власних картин Анна не рахує, їх насправді дуже багато. Працює молода мати в своє задоволення. Однак, зізнається, що митцю необхідно мати, ще й фінансовий інтерес:


“Коли ти працюєш “в стіл”, це не мотивує художника. Дуже швидко, ти розумієш, що настає вигорання. Кожна творча людина має відчувати, що її праця має результат. Найкраще вмотивовує отримання прибутку. Хоча, як творчій людині мені з цим важко. Кожана творча особистість стикається з тим, що не може грамотно реалізувати свій продукт. В нас по іншому працює світосприйняття” - зізнається художниця.

Щоб власна творчів приносила одночасно задоволення та прибуток. Анна постійно вчиться. Зараз вона освоює роботу в інтернеті. Більшість поціновувачів її картин звертаються до неї в соціальних мережах. Саме тому художниця, вивчає, як правильно розвивати свої сторінки в інстаграм та фейсбуці. Вона постійно приймає участь у вебінарах та тренінгах:

 
“Я не можу сказати, що я ас в цій справі, я тільки вчуся. Розумієте, я - мама. Насамперед мені потрібно так побудувати власну справу так, щоб вона не заважала інтересам моєї родини. Все в житті жінки має бути гармонічно та збалансовано. Тому я вчусь та розвиваюся поєтапно.”

Картини стали дійсно популярним трендом. До пані Анни частенько звертаються з проханням намалювати портрет чи картину для подарунку. Майстриня надихаєся власною справою та малює дивовижні шедеври. Сини завжди підтримують свою матусю й долучаються до мистецтва. Ми спитали в художниці, чи не важко поєднувати материнство та роботу, адже вона виховує трьох чоловіків, а це дуже відповідально. На що, пані Анна відповіла, що їй подобається бути матір’ю, бо саме родина надає їй сили та наснаги.
 


 



Переглядів: 5005
Поширень: 1

Останні новини