Вінничани вибрали кращих керманичів громадського транспорту

Водіїв-фаворитів, які щодня допомагають містянам дістатись додому, на роботу чи у справах, обрали у Вінниці. Це переможці "Марафону взаємоввічливості". Його у нашому місті влаштували радіо "Місто над Бугом" та  Комунальне підприємство "Вінницька транспортна компанія".

Пасажири вінницьких тролейбусів, трамваїв і автобусів віддавали свої голоси за ті екіпажі, які на їхню думку, були найпрофесійнішими та найдоброзичливішими. 

Голосування тривало півтора місяця.  Про результати такого незвичайного для Вінниці марафону, організатори розповіли на сайті радіо "Місто над Бугом".

За версією вінничан, кращими водіями громадського транспорту стали 10 учасників марафону.

Рекордну кількість голосів – 544, вінничани віддали за водійку екіпажу номер 132 Тетяну Олійник.  "Чимало студентів приходило, запитували, що це у вас таке висить. Я пояснювала, що це такий конкурс, де можна голосувати за кращого водія. Мабуть, студенти голосували за мене кожного дня. За що я їм дуже вдячна", - розповідає Тетяна.

Жінка за фахом оператор ПК, втім вже 4 роки працює водієм 282-го тролейбуса. Каже, любов до керма  їй привила старша сестра.   

Серед переможниць і водійка трамваю. Валентина Бубнова працює на цьому транспорті чверть століття. Зараз вінничанка їздить на четвертому маршруті. Каже, результати голосування були для неї приємною несподіванкою. "Приємно, що люди голосують. Я працюю по одному маршруту, тому чимало людей мене вже знають в обличчя, вітаються, коли заходять", - зізнається жінка.

Переможці отримали пам’ятні кубки, дипломи та грошові премії.

За словами директора комунального підприємства Михайла Луценка, такі марафони взаємоввічливості мотивують працівників транспорту краще працювати та популяризують професію водія.

"Така статистика для нас була дещо несподіваною, адже переможцями стали різні люди: і ті, хто працюють декілька років у компанії, і ті, хто має чималий стаж роботи. Це говорить про те, що незалежно від того, скільки працює людина, її зовнішній вигляд, манера спілкування з пасажирами й стан транспортного засобу відіграють важливу роль", - розповідає Михайло Луценко.

Церемонію нагородження планували присвятити до дня комунальника, проте, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію у світі, масовий концерт скасували натомість запросили лише 10 кращих водіїв, що керують шістьма технічними засобами.

Відтепер кожен пасажир знатиме, що його обслуговує найкращий екіпаж. 

Директор вінницької транспортної компанії отримав шість фірмових відзнак наліпкок, які обіцяв особисто розмістити на передній зовнішній частині кузова транспортного засобу кожного екіпажа переможця. Також наліпки подарували водіям, щоб вони на власний розсуд розмістили їх в салоні. 

Статуетки, якв отримали водії, поєднали логотип міської транспортної мережі та "антистрес", яким вони можуть скористатись під час перерви. 

"Сподіваємось, наші символічні подарунки, щонайменш впродовж року, кожного робочого дня надихатимуть найкращих водіїв громадського транспорту бути прикладом для своїх колег та дарувати приємні емоції від комфортного проїзду вінничанам. А ми обіцяємо регулярно розшукувати й відзначати найкращих представників різних галузей і за допомогою наших слухачів, містян та гостей Вінниці та вручати нагороди своїм героям",- зазначають організатори.

Фото з сайту "Місто над Бугом" та з соцмереж 




Переглядів: 2768
Поширень: 1

Останні новини