СБУ провела антитерористичні навчання на військових об'єктах Вінниччини

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Вінницькій області провела масштабні антитерористичні навчання на кількох військових об`єктах у Гайсинському та Іллінецькому районах.

У тренуваннях, що відбулися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних Сил, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Задіяні у тренувальних зборах суб`єкти боротьби із тероризмом відпрацювали комплекс дій із виявлення та знешкодження умовних диверсантів, які за легендою навчань планували вчинити низку провокацій у стратегічних військових локаціях. У ході навчань силовики знешкодили кілька імітаційних саморобних вибухових пристроїв, а також локалізувати та нейтралізували результати підривної діяльності «ДРГ».

Координаційна група ретельно проаналізувала кожен етап навчань, відзначивши високий рівень готовності їх учасників до виконання завдань із виявлення та протидії терзагрозам.



Переглядів: 2484
Поширень: 0

Останні новини