З 18 березня громадський транспорт міста має перевозити не більше 10 чоловік в одному транспортному засобі

Відзавтра в громадському транспорті міста мають їздити не більше 10 чоловік. Відповідна вимога передбачена в Постанові Кабінету Міністрів України № 215 від 16 березня 2020 року. Вінницька транспортна компанія та маршрутні перевізники просять вінничан з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, не заходити в громадський транспорт, якщо там вже є 10 чоловік, розраховуватись у безготівковий спосіб.  

Вимоги про обмеження кількості людей, які може перевозити громадський транспорт, мають виконуватись з 12:00 18 березня до 3 квітня 2020 р.

«Сьогодні ми докладаємо максимум зусиль для протидії поширенню вірусної інфекції в громадському транспорті. Кожна одиниця рухомого складу тричі на день проходить санобробку. В цих обставинах, коли все місто намагається протистояти вірусу, важливо, щоб вінничани з розумінням поставились до обмежувальних заходів та не заходили до транспортних засобів, якщо в салоні вже є 10 чоловік. Мова йде про всі види громадського транспорту: автобуси, тролейбуси, трамваї, маршрутні таксі. Також ми звертаємось зі проханням уникати розрахунків готівкою, а використовувати можливості безготівкової оплати за проїзд», - зазначає директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Михайло Варламов.

Окрім цього, відзавтра у місті  зупиняють свою роботу регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями).



Переглядів: 6230
Поширень: 6

Останні новини