Карантин. Які фільми найкраще переглянути ввечері всією родиною

Через коронавірус вечори стали більш сімейними та обмеженими в пересуванні. Та це не привід нудьгувати чи панікувати в соціальних мережах. Можливо ви використаєте цю нагоду, для того, щоб разом переглянути гарний фільм, мультфільм чи новий сезон вражаючого серіалу.

В попередній публікації ми розповідали про навчання онлайн, зараз настала черга плану В! Ми приготували невеличку добірку фільмів, мультиків та серіалів для перегляду всією родиною. 

План В:  перегляд мультфільмів та серіалів

Для дітей та середньої школи

Шрек. Відомий мультфільм про пригоди велетня.  дДо відома батьків його є аж 8 частин: Шрек, Шрек 2, Шрек 3, Шрек 4: Шрек назавжди, Шрек Медовий Місяць або привид лорда Фаркуада, Шрек мороз зелений ніс, Шрек Хеллоуін страшилки.

Сезон Полювання.  4 частини пригоди ведмедя та його друга оленя, чудовий мультфільм для всієї родини. Всі частини Сезону Полювання зможуть припасти до душі не лише юним глядачам, а й дорослому поколінню. Події відбуваються на території лісу, де був оголошений сезон полювання. Все це змушує нешкідливих звірів діяти, захищаючись від рук злісних мисливців. Грізлі на ім'я Буг і його балакучий товариш олень Еліот стануть тими, хто допоможе місцевому населенню дати гідну відсіч людям, що зробили замах на мирне життя місцевих лісових жителів. 

Мультсеріал Рапунцель. Рапунцель змогла впоратися з усіма випробуваннями і тепер у неї нарешті почалося нове щасливе життя. Вона поруч з батьками і Юджином, який врятував її і повернув додому. Однак дівчину починають мучити нічні кошмари, в яких вона знову бачить злу чаклунку, яка бажає знову ув'язнити її в фортецю. Рапунцель намагається зрозуміти, що можуть означати ці сни і чи загрожує їй якась небезпека …

«Пригоди Тінтіна: Таємниця Єдинорога». Яскравий, гарний, захоплюючий повнометражний фільм для дітей від одного з найобдарованіших режисерів сучасності - легендарного Стівена Спілберга. Подорожі незнайомими планетами, зустріч з дивовижними тваринами і запаморочливі пригоди чекають вас у цій чудовій картині. Якщо ви хочете провести приємний і цікавий сімейний вечір, то кращого рішення, ніж дивитися онлайн «Пригоди Тінтіна: Таємниця Єдинорога», вам не знайти!

Робот ВАЛЛ · І з року в рік старанно трудиться на спорожнілій Землі, очищаючи нашу планету від гір сміття, які залишили після себе люди, які відлетіли в космос. Він і не уявляє, що зовсім скоро відбудуться неймовірні події, завдяки яким він зустріне друзів, підніметься до зірок і навіть зуміє змінити на краще своїх колишніх господарів, які зовсім забули рідну Землю.

Фільм Пригоди Паддінгтона перша та друга частини. Давній конкурент Вінні-Пуха за любов спочатку читачів, а потім глядачів. Дуже чемний ведмідь з диких лісів Південної Америки вирішив побачити світ. Він надів капелюх, зібрав валізу і опинився в Лондоні, де його ніхто не чекав. На вокзалі милого бродягу запримітили містер і місіс Браун. Зворушливий ярличок на шиї пухнастика "Будь ласка, подбайте за цим ведмежам. Заздалегідь дякую Вам. Тітка Люсі” зробив свою справу - у нелегального іммігранта Паддінгтона з'явився новий будинок. Але головна небезпека, яка підстерігає малюка в місті, - це таксидерміст Міллісент (Ніколь Кідман), якій дуже хочеться зробити з нього опудало.


Корпорація монстрів. Цей мультфільм - відмінний привід зібратися всією сім'єю і зарядитися гарним настроєм. Розташовуйтесь біля екранів і починайте дивитися онлайн на веселі пригоди чарівної дівчинки Бу і її фантастичних (у всіх сенсах цього слова) друзів! У паралельному світі, в місті з промовистою назвою Монстрополісі живуть професійні лякуни всіх мастей, які працюють на Корпорацію, добуваючи дитячий крик, службовець аналогом електроенергії. У Монстрополісі діє одне правило, яке не можна порушувати ні за яких обставин. Кажуть, вони вкрай небезпечні і навіть отруйні для монстрів. Але одного разу страшне все-таки відбувається: двері в інший вимір залишилися відчиненими і в місто проникає дитина.

Крижане Серце перша та друга частини.  Вічна, люта, кілка холоднеча опустилася на далеку країну. Невже весна вже більше ніколи не загляне в ці запорошені снігом краї? Щоб виправити ситуацію, відважній Ганні належить відправитися на пошуки своєї сестри Ельзи, знаменитої і могутньої Снігової королеви, в надії, що та зможе зруйнувати жорстоке прокляття. В дорозі юну героїню буде підстерігати чимало небезпек і випробувань, але мила Анна завжди зможе розраховувати на допомогу добрих людей, звірів і навіть сніговика!


Добірка найцікавіших підліткових серіалів:

Avenue 5 / «П'ята авеню». Жанр: комедія, фантастика. Дата прем'єри: 19 cічня 2020 Канал: HBO Серій: 4+
Комедійний серіал Армандо Іаннуччі (The Death of Stalin, Veep) з Х’ю «Доктором Хаусом» Лорі в головній ролі. Х'ю Лорі грає капітана фешенебельного космічного лайнера Avenue 5, який зазнає аварії. Якщо згадати, що до House M.D. Лорі знімався в основному в британських комедійних серіалах, можна приблизно уявити, яким буде Avenue 5.

Little America / «Маленька Америка». Жанр: комедія, драма. Дата прем'єри: 17 cічня 2020. Канал: Apple TV + Серій: 8
Серіал-антологія від Apple TV + продовжений на другий сезон ще до початку трансляції першого. Це добірка смішних, романтичних, надихаючих, несподіваних історій з життя емігрантів в США. Продюсером шоу виступив Кумейл Нанджіані, швидше за все відомий вам за серіалом Silicon Valley.

Locke & Key / «Ключі Локків». Жанр: хоррор. Дата прем'єри 7 лютого 2020 Канал: Netflix. Серій: 10
Для різноманітності хоррор-серіал не по Кінгу ... а за сином Кінга, Джону Хіллу. Оригінальний комікс розповідає історію трьох підлітків, які після трагічної загибелі батька переїжджають разом з матір'ю в родовий маєток «Будинок ключів». Будинок виявляється не такий простий, а ключі, які знаходять в ньому діти, мають містичні сили.

Snowpiercer / «Крізь сніг». Жанр: постапокаліпсіс.  Дата прем'єри: 31 травня 2020 Канал: TNT. Серій: 10
Серіал Snowpiercer від TNT заснований на однойменному фільмі 2013 року, який в свою чергу було основано на французькому коміксі Le Transperceneige. Це своєрідний ребут фільму і розповідає він ту ж саму історію, в якій гігантський потяг постійно рухається крізь сніг, пасажири в ньому розділені на класи. Якщо фільм міг похвалитися напрочуд багатим акторським складом (Кріс Еванс, Октавія Спенсер, Тільда Суїнтон, Джон Херт, Ед Харріс і ін.), то в серіалі за всіх віддувається оскарівська лауреатка Дженніфер Коннеллі.

High Fidelity / «Hi-Fi». Жанр: романтична комедія. Дата прем'єри 14 лютого 2020. Канал: Hulu. Серій: 8
Романтична комедія з Зої Кравіц, натхненна однойменним фільмом 2000 року та є в свою чергу екранізацією однойменного роману Ніка Хорнбі. Героїня серіалу - господиня магазинчика пластинок, яка переживає розрив зі своїм хлопцем і згадує свої попередні невдалі стосунки.


"Сексуальна освіта"/Sex Education”. Дата виходу: 2019 рік. Країна: США, Великобританія. Режисер: Кейт Херрон, Бен Тейлор, Софі Гудхарт
Перший сезон вийшов в січні минулого року. Цьогоріч вийшов другий сезон. Для більшості батьків підлітків теми, що обговорюють в комедійному серіалі будуть справжнім шок контентом. Однак сучасна молодь навпаки сприйняла цей серіал з великою цікавістю. Sex ed - так коротко і яскраво називається новий проект Netflix про проблеми сексуального виховання підлітків. Головного героя - хлопця, який відкрив в школі щось на зразок сексуально-терапевтичної клініки для однокласників, грає молодий актор Ейс Баттерфльд, а його маму і одночасно секс-терапевта - Джилліан Андерсон. У героя Ейса проблем з темами сексу немає, тому що мама-терапевт завжди готова підказати і проконсультувати, і хлопець вирішує допомогти однокласникам

“Riverdale”/Рівердейл”. Жанр: драма. Країна: США. Вийшов: 2019 Режисер: Лі Толанд Крігер, Лі Роуз
Сюжет серіалу "Рівердейл" - це заплутана історія невеликого містечка, де переплелися долі десятків цікавих особистостей. Ця історія почалася з сумної події загибелі одного з представників сімейства Блоссом. Молода людина на ім'я Джейсон Блоссом загинув при сумних обставинах. Його тіло було знайдено в місцевій річці, проте всі впевнені, що сталося вбивство, адже куля в голові молодої людини на це явно вказує. Сестра нещасного впала в депресію, але все одно продовжила представляти свою сім'ю, як найбагатшу династію Рівердейла, що піднялася на продажу кленового сиропу. Розслідування смерті хлопця проводить місцева поліція, а на тлі того, що відбувається, киплять справжні пристрасті. Головний герой Арчі Ендрюс виявляється втягнутий в ці події.

“Спадщина / Legacies”  Жанр: драми, пригоди, жахи, фентезі. Країна: СШАВийшов: 2018. Режисер: Майкл А. Алловіц, Кріс Грісмер, Пол Уеслі.
Серіал "Спадщина" - це історія про істот, що жили в школі для молодих і обдарованих надприродних створінь. Це продовження історії родини Сальватор з серіалу “Щоденники Вампіра” та історії родини Майклсон з серіалу “Стародавні”. У центрі уваги опиняється дочка Клауса Майклсон, відомого глядачам за проектом "Стародавні". Хоуп - героїня цікава і багато в чому схожа на свого батька. Аларік Зальцман, Джозі і Ліззі, як і багато інших підлітки, близькі до переходу в доросле життя. Правда, так як вони є представниками надприродного світу, персонажі до свого повноліття повинні навчитися контролювати свої найгірші сторони. Рано чи пізно їм вдасться стати видатними відьмами, вампірами, перевертнями та іншими істотами, які володіють неймовірною силою. Правда, вибір залишиться за головними персонажами, бути їм хорошими або стати злочинцями!

Психологи радять для того, щоб краще зрозуміти вашу дитину в підлітковому віці запропонуйте саме їй чи йому обрати відео для вечора. Не поспішайте критикувати вибір дитини, чи нав’язувати власні смаки. Адже якщо ваша дитина вам довірится у своїх вподобаннях, ви отримаєте нагоду знайти нові можливості для спілкування. В наступних публікаціях читайте в які ігри можна пограти з власними дітьми всією родиною та весело провести час. 




 


Переглядів: 17328
Поширень: 17

Останні новини