«Нова пошта» додатково шукає 2000 кур’єрів по всій Україні

Дві тисячі нових робочих місць створює «Нова пошта», щоб забезпечити виконання замовлень, обсяг яких зростає кожного дня.

Нагадаємо, «Нова пошта» під час карантину продовжує працювати в посиленому режимі. Зараз, коли більшість українців змушені знаходитися вдома через епідеміологічну ситуацію, їм особливо важливо мати змогу замовити онлайн все необхідне і вчасно це отримати. «Нова пошта» турбується про людей і пропонує приєднатися до нашої команди та стати одним з 2000 нових кур’єрів по всій Україні.

Кур’єр в сьогоднішніх реаліях – це справжній герой, який доставить необхідні продукти харчування, ліки, засоби індивідуального захисту.

Ми шукаємо тих, хто розуміє наскільки важливий соціальний сервіс надає компанія українцям сьогодні. Адже лікарням, дитячим будинкам, військовим та незахищеним верствам населення ми доставляємо зараз безкоштовно.

Ми шукаємо швидких та привітних кур’єрів, які добре орієнтуються в своєму місті, відповідальні, активні, старанно ставляться до роботи. І звичайно ж люблять спілкуватися з людьми.

 Ми турбуємося про наших співробітників і пропонуємо їм:

повні соціальні гарантії згідно КЗпП, медичне страхування з першого дня роботи, мобільний зв’язок, засоби індивідуального захисту (маска, медичні рукавички, антисептик), можливість кар’єрного зростання.

Що потрібно буде робити:

приймати товар відповідно до супровідних документів, здійснювати своєчасну та безперебійну доставку, вести звітність по маршрутних листах, оформлювати документацію щодо прийому і передачі вантажів.

Переглядів: 4216
Поширень: 3

Останні новини