Вінничани знову отримають знижки за тепло і гарячу воду

На початку квітня вінничани почнуть отримувати платіжки за березень. У них знижка за послугу централізованого опалення становитиме в середньому 38%. За гарячу воду – 34%. Відповідне рішення про проведення перерахунку сьогодні, 26 березня, схвалив виконком міської ради. 

В березні НАК «Нафтогаз» встановив ціну на газ для теплопостачальних підприємств на рівні 4,08 грн за м3 з ПДВ. КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» проводитиме перерахунок за тепло та гарячу воду для населення, виходячи з цієї ціни.

Оскільки вона знову зменшилась – знижка на послуги централізованого теплопостачання і подачі гарячої води буде найбільшою за останні місяці. Тож за послугу з централізованого опалення, отриману в березні, вінничани, яких обслуговує «Вінницяміськтеплоенерго», сплатять в середньому на 38 % менше. Вартість послуги з гарячого водопостачання знизиться орієнтовно на  34 %. А конкретні цифри знижки кожен побачить у відповідній графі в Єдиному рахунку.

Згідно з рішенням виконавчого комітету від 26  березня 2020 року «Вінницяміськтеплоенерго» має провести зміну розміру нарахувань за теплову енергію та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води населенню і відобразити це у платіжних документах за березень 2020-го року, які вінничани почнуть отримувати на початку квітня.

Загалом опалювальний сезон у місті добігає кінця. Він завершиться одразу ж, як тільки середньодобова температура становитиме +8 0С. 



Переглядів: 2056
Поширень: 0

Останні новини