Вінницьких лікарів на час карантину безкоштовно годують піцою на дровах

Власник мережі доставки піци на дровах LA П'ЄЦ - Роман Боднар, готовий годувати лікарів смачною піцою. Лікарі Вінниці, Івано-Франківська та Львова можуть замовити на роботу свіжоспеченого смаколика цілодобово. 

У важкі часи українці завжди вміли об’єднуватися та підтримувати один одного. Дуже багато підприємців зараз допомагають волонтерам та медикам. Хтось грошима, а хтось своєю працею й продукцією. У Вінниці вже давно працює доставка піци на дровах LA П'ЄЦ. Під час карантину вони працюють у звичному режимі, здійснюють доставлення піци у Вінниці цілодобово. 


“Ми здійснюємо безоплатне доставлення: лікарям та медичним працівникам інфекційних лікарень (перепрофільованих також) та станціям швидкої допомоги. Тим лікарям, які першими найбільше стикаються з хворими на коронавірус або мають підозру на нього”, - розповідає представник компанії.

Така пропозиція діє в трьох містах України, де є доставка піци на дровах. Керівник зізнається, що в такий час не варто думати про прибутки, треба робити все, щоб підтримати людей у важкій ситуації:

“Ми соціально відповідальна компанія. Саме тому після початку карантину ми вирішили доставляти безоплатно піцу лікарям, щоб виявити їм свою повагу та підтримку. Ми вважаємо, що зараз кожен має допомагати іншим. Своєю чергою ми допомагаємо тим, що вміємо робити найкраще — піцою”, — коментує керівник компанії Роман Боднар.


Безпека доставки замовлень гарантована. На виробництві дотримуються всіх правил дезінфекції: співробітникам міряють температуру, працівники працюють в масках та рукавичках, виробничі приміщення дезінфікуються кожні дві години. Працівники служби доставлення працюють в засобах безпеки (маска та рукавички), машини дезінфікують. Діє послуга безконтактної доставки, коли замовлення залишають під дверима:  вона актуальна для тих, хто на самоізоляції. Лікарям передають замовлення з рук в руки, біля медичної установи. В приміщення лікарні кур'єри не заходять. З одного номеру лікар може на добу замовити 2 піци. Акція діє до з 10 березня по 3 квітня.

Треба зазначити, що піца унікальна! Випікається в печі на дровах, температура в яких сягає понад 500°. При такій температурі піца готується 1.5 - 2 хв. Вона має хрустку основу, при цьому начинка залишається соковитою. В умовах карантину, це чудова можливість урізноманітнити свій раціон, адже в меню є 18 піц: 17 солоних і 1 солодка. Також є салати та напої.


Зараз діють постійні акції:

3+1 при замовленні кожна 4 піца у подарунок.  Для тих у кого  день народження випав на час карантину, є гарна нагода посмакувати всією родиною. З LA П'ЄЦ, у день народження і 7 днів після нього, при замовленні від 500 гривень, 3 піци у подарунок.

При замовленні від 150 гривень доставка безкоштовна. Виробництво знаходиться за адресою пл. Гагаріна 2. Замовити піцу можна на сайті або в мобільному додатку LA П'ЄЦ, чи за телефоном 0981101020. Також за новинами піцерії можна слідкувати в соцмережі Інстаграм та Фейсбук



Переглядів: 5021
Поширень: 2

Останні новини