ІТ компанії об'єднують зусилля заради підтримки української медицини

Відомі українські ІТ компанії долучаються до протистояння пандемії COVID-19. Компанія EPAM Systems, здійснила благодійний внесок в обсязі 5,5 млн. грн. до ЮНІСЕФ та 1.5 мільйони направила до локальних ІТ- спільнот в регіонах, які вже здійснюють підтримку української медицини.

Кошти від компанії EPAM Ukraine будуть спрямовані ЮНІСЕФ на програми для охорони здоров’я та захисту населення України у надзвичайних ситуаціях. А саме, на потреби медичних установ країни в обладнанні інтенсивної терапії для реанімаційних відділень та засоби діагностики, необхідних для профілактики та лікування COVID-19. Ця ініціатива є частиною глобальних зусиль компанії у наданні допомоги країнам, де розташовані офіси EPAM.

ЮНІСЕФ радий бачити, що приватний сектор в Україні, у тому числі й IT сектор, об’єднуються у боротьбі з COVID-19. У часи кризи важливо, що бізнес спрямовує свої ресурси у насущні проблеми і виділяє кошти для тих, хто цього потребує найбільше”, - зазначила Лотта Сильвандер, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Закупівля та передача благодійної допомоги здійснюватиметься впродовж найближчих тижнів до медичних закладів центральних, східних та західних областей Україні.

Пандемія COVID-19 охопила весь світ, кожен з нас може опинитися у лікарні із ускладненнями через вірус. Ми не можемо залишати медицину сам на сам із пандемією у цей час. EPAM долучається до руху проти коронавірусу разом із ЮНІСЕФ та іншими фондами. Переконаний, що разом ми зможемо зробити більше та створити кращі умови профілактики й лікування для українців», - коментує Юрій Антонюк, віце президент, голова EPAM у Центральній та Східній Європі.

Додатково EPAM Ukraine виділяє близько 1,5 млн.грн на потреби медичних закладів, які вже звернулись до локальних ІТ-спільнот. До благодійної ініціативи  бізнесу долучаються і його спеціалісти, надаючи фінансову підтримку у закупівлі засобів індивідуального захисту локальним фондам-партнерам компанії.   



Переглядів: 3360
Поширень: 0

Останні новини