Не втрачай власного шансу через карантин: добірка освітніх можливостей для молоді

Молодіжний центр Квадрат закликає молодь не гаяти час на карантині, а відкривати для себе нові освітні можливості.

Незважаючи на карантин Європейські університети продовжують роботи багатьох освітніх програм. Вінницькі студенти та старшокласники можуть вчитись дистанційно, подавати заявки на навчання та стажування, приймати участь в різних освітніх програмах. Ще до карантину ми писали про заходи Молодіжного центру Квадрат, які були спрямовані на інформування молоді стосовно можливості навчання за кордоном. Під час карантину, працівники Квадрату склали добірку Освітніх можливостей, яка стане у нагоді молоді під час карантину. В своєму телеграм каналі команда Молодіжного Центру опублікувала повний перелік

Вебінар про вищу освіту в Німеччині від University of Applied Sciences Europe

Під час вебінару розглянуть, чим відрізняються вступні вимоги, процес вступу та навчання в приватних і державних вузах Німеччини.Як поєднується творчість і бізнес? Унікальні програми University of Applied Sciences. Розкажуть про унікальні програмах, які об'єднують мистецтво, дизайн і бізнес, аналогів яким немає у всій Європі. Обговорять вартість навчання на програмах бакалаврату та магістратури. Скільки коштів на житло, транспорт і харчування зазвичай витрачають студенти. Інформація буде корисна для тих, кого цікавить можливості стажування, які вже включені в програму і дозволяють знайти роботу ще під час навчання.

Українсько-польський проєкт для студентів-працівників й молодих юристів з України та Польщі, проводить дослідження у галузі кримінального права.Основним завданням проекту є організація двосторонньої правової дослідницької групи у галузі кримінального права, яка складатиметься з представників України та Польщі. Буде створено дві підгрупи з кожної сторони, які досліджуватимуть спільну тему за спільними підпитаннями. До участі запрошуються студенти  ІІ-VI курсів ЗВО України, що навчаються за спеціальностями «Право», «Міжнародне право» та молоді юристи.

European School Summer Camp 2020  мультикультурний табір - середовище в якому можна спробувати себе у міжнародних проєктах. Літній табір збере до 100 молодих людей для участі в різних інтерактивних і освітніх заходах. Ці заходи будуть спрямовані на те, щоб підкреслити європейські громадянські цінності і сприяти співробітництву, взаєморозумінню між культурами і терпимості серед молоді в регіоні Східного партнерства.

Зелена академія 2020 Heinrich-Böll-Stiftung запрошує до участі у третій Зеленій академії — літній школі про потенціал зелених цінностей та підходів: гендерну рівність, партисипацію, соціальну справедливість та екологічність.

На школі:

розмови про те, що таке зелені цінності та взаємозв’язки між ними; відбудеться спроба подивитися на поточні виклики через призму соціальної справедливості; тренування оцінювати свої проєкти з точки зору зелених підходів; пошук шляхів та методів, як забезпечувати дієву рівність прав та взаємну повагу у щоденній роботі; створення спільноти людей, які поділяють зелені цінності, готові впроваджувати зміни та продовжувати взаємодіяти після академії; розуміння, як залучати до прийняття рішень тих, на кого вони впливають.

International Youth Summer School 2020. Тема цього року: «Навички майбутнього для забезпечення стійкості на робочому місці: підготовка до переходу».Технології та інновації вже призвели до значних змін на ринку праці, що в свою чергу привело до порушення необхідних навичок. Це відбувається не лише раптово, а й наберає обертів з впровадженням роботизованою автоматизації, технічних інновацій і цифровізації, які обійдуться мільйонам робочих місць по всьому світу. Міжнародна молодіжна літня школа в Ісландії допоможе підготувати молодь до майбутніх можливих змін. Буде вивчено та проаналізовано найбільш впливові тенденції розвитку в різних сферах світової спільноти, освіти та підготовки кадрів для сталого майбутнього глобального розвитку.

В умовах глобального світового карантину, важко спрогнозувати буде саме навчання офлайн чи онлайн, але в будь якому разі проєкти не припинено, а навпаки реєстрація учасників триває. Тож не втрачайте вашого часу, будуйте своє майбутнє в цьому світі скориставшись безмежними можливостями інтернету.



Переглядів: 3550
Поширень: 2

Останні новини