У Вінниці відзначили кращих працівників підприємств міста та області до Дня незалежності України

22 серпня, у Вінницькій міській раді привітали кращих працівників міста та області з нагоди відзначення 27-ї річниці Дня Незалежності України.  Почесні грамоти Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницької облради та грамоти міської ради та її виконавчого комітету, а також грошові премії отримали понад  60 вінничан.

Вітали присутніх Вінницький міський голова Сергій Моргунов,  голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та  голова Вінницької облради Анатолій Олійник.

«27 років тому більше 80% жителів Донбасу та Криму проголосували на референдумі за Незалежну Україну. На превеликий жаль ми втратили багато дорогоцінного часу, аби зробити Україну модерновою, сучасною державою. Наразі на державному рівні робиться досить багато для розвитку України. Ми сьогодні бачимо нову армію, якої не було у 2014 році. Ми живемо в історичний час великих викликів, великих змін, прагнень і надій. Я переконаний в тому, що кожен із нас на своєму місці робить усе можливе для розвитку України. Я вітаю вас із Днем Незалежності, бажаю вам здоров’я та родинного затишку, щоб наші діти та онуки, гортаючи сторінки історії, пишалися нами», –  привітав присутніх голова ОДА Валерій Коровій.

Під час урочистостей Вінницький міський голова звернувся до історичного минулого держави та підкреслив, що внесок кожного громадянина має важливе значення для впевненого майбутнього прийдешніх поколінь: «Шановні вінничани, завтра важливий день – День Державного Прапора України, післязавтра – День Незалежності України. На мою думку, ці два дні також є втіленням єдності нації. Протягом останніх років прапор набув сакрального значення, адже саме з ним наші герої захищають незалежність та роблять усе для того, щоб над Україною було мирне небо. Варто зазначити, що від кожного з нас залежить майбутнє нашої держави». Сергій Моргунов також побажав присутнім миру та впевненості у майбутньому.

«Думаю, що День Незалежності та День Прапора – це дні єдності України. Від людей залежить те, якою ми бачимо Україну, від тих, хто кожного дня  робить свою роботу. Останні чотири роки прапор набув сакрального значення, саме з ним наші хлопці стоять на Сході і обороняють нашу незалежність. Як історик можу точно сказати, що Україна була на картах Європи багато століть тому. Сьогодні нація об’єдналася заради справжньої незалежності. Бажаю усім нам миру, аби найближчим часом закінчилася війна, щоб ми пишались тим, що ми живемо в Україні і є українцями», - сказав міський голова Сергій Моргунов. 

У свою чергу, голова обласної Ради Анатолій Олійник привітав присутніх зі святом, висловивши побажання від свого імені та від імені депутатського корпусу: «Дуже приємно, що сьогодні я маю честь від імені депутатів Вінницької обласної Ради привітати усіх вас із найважливішим святом для держави – з Днем Незалежності. На жаль, наша держава має багато трагічних сторінок історії на шляху до проголошення незалежності. Сьогодні кожен із нас робить свій внесок для того, щоб Україна була сильною та процвітаючою. Ми також вдячні нашим героям, які захищають незалежність держави на Сході України. Зичу усім вам здоров'я, миру, щасливої долі та гарного майбутнього».

З нагоди відзначення Дня Незалежності України, вінничани отримали Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, грамоти Вінницької міської ради, грошові премії та квіти.




Переглядів: 3302
Поширень: 0

Останні новини