Солодко-архітектурна Вінниця: у мережі запустили онлайн розфарбовування картинок-антистрес

Як не погладшати на карантині? Нас врятують солодко-архітектурні сюжети розмальовок #вінницький_антистрес. Ну ду-у-уже смачно-позитивно! І жодної калорії. Готуйте пензлики й натхнення!

Символи нашого міста – в «смачних» розмальовках. Таку творчу розвагу для містян запустили на фейсбук-сторінці спільноти Visit Vinnytsia

Так втілили в життя ідею Департаменту маркетингу міста та туризму та «Центрі історії Вінниці».

«Розфарбуй Вінницю на свій смак! Презентуємо ексклюзивні розмальовки #вінницький_антистрес — для позитиву та натхнення під час карантину! Це не тільки зображення визначних пам’яток міста — це «найсмачніші» місця Вінниці», - йдеться в публікації.

Одна з п’яти розмальовок, яку «фарбували» містяни, це вінницька вежа, у формі морозива-ріжка.

Перша з п’яти унікальних розмальовок #вінницький_антистрес мала грандіозний успіх! Її розфарбували так, що позаздрить сама веселка. Вінницька вежа зазнала різних пригод за більш ніж столітню історію: була водонапірною, слугувала пожежною каланчею, спостережним пунктом, колись там навіть жили люди, потім оселилися музей і туристичний центр. Сьогодні вона проживає в розмальовках нове, яскраве життя. І роздивлятися їх можна годинами», - розповідають на сторінці групи.

Свіженьку розмальовку — легендарну садибу Боруха Львовича опублікували сьогодні. Старовинна будівля в районі Єрусалимка, нагадує тістечко.

«Всередині багато шарів історично-цікавого. А родзинкою є те, що вона колись слугувала резиденцією очільника Української Народної Республіки. Будівля вражає своєю атмосферністю. Середземноморська вілла просто посеред Вінниці та водночас органічна частина давньої Єрусалимки», - йдеться в публікації.

Розмальвки шукайте тут . Роздрукуйте або відкрийте в Paint та включіть фантазію!

Фото готових розмальовок з хештегом #вінницький_антистрес і викладайте на сайті Visit Vinnytsia.



Переглядів: 5592
Поширень: 0

Останні новини