Сергій Моргунов подякував лікарям за відданість професії

Вчора, під час онлайн-брифінгу, міський голова Сергій Моргунов розповів, як комунальні служби працюють у період карантину, висловив свою думку з приводу роботи ринків та служб таксі. Міський голова також подякував за роботу медичним працівникам, представникам Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної та Патрульної поліції, Муніципальної варти та всім, хто відповідально та професійно працює в умовах карантину.

«В першу чергу, хочу подякувати нашим медикам за серйозну цілодобову роботу по лікуванню хворих. І не тільки тих, хто захворів на коронавірус, а й тих, хто знаходиться і в стаціонарі, і хворіє на різні недуги, перебуваючи в дома. Сьогодні лікарі, як на передовій. Мені приємно, що у нас ніхто з них не «дав слабинки» і не втік з цього «поля бою». Тому ми, всі вінничани, маємо подякувати нашим лікарям і побажати їм здоров’я», – каже очільник міста.

Під час онлайн-брифінгу міський голова подякував Головному управлінню ДСНС У Вінницькій області та поліції. «Коли ми розпочали дезінфекцію вулиць, тротуарів, скверів, то представники Державної служби з надзвичайних ситуацій звернулися до нас і запропонували свою допомогу та техніку, щоб посилити роботу у цьому напрямку. Також досить велику роботу проведено працівниками Національної поліції, Патрульної поліції, Муніципальної варти по забезпеченню порядку та громадської безпеки у місті», – говорить міський голова.

Сергій Моргунов розповів, як працюють комунальні підприємства. «Питання можуть бути завжди, але ми моніторимо ситуацію по роботі всіх комунальних підприємств. Але можу сказати, що на сьогоднішній день комунальні послуги люди отримують, аварійні ситуації, якщо вони виникають, - ліквідовуються оперативно. Сміття вивозиться, транспорт їздить, дороги прибирають, дезінфікують. Робота налагоджена належним чином і виконується», –  каже мер Вінниці.




Переглядів: 2699
Поширень: 1

Останні новини