10 переваг співпраці з агентством сурогатного материнства «Артеміда»

Безпліддя — це реальна проблема для кожної 5-ї сімейної пари репродуктивного віку, це перепона на шляху до мрії про щасливу родину з рідним малюком. Але вихід із ситуації є — безплідні пари все частіше звертаються за допомогою до сурогатних мам. 

Агентство сурогатного материнства «Артеміда» запрошує до співпраці жінок, котрі хочуть допомогти у здійсненні мрії безплідної пари стати батьками рідного малюка.

Хто може стати сурмамою?

Сурогатна мама виконує важливу й непросту місію — народжує малюка для безплідної пари та отримує за це достойну фінансову винагороду. При цьому ніякого генетичного зв'язку жінка з немовлям не має, так як матеріали для запліднення беруться у біологічних батьків.

Стати сурмамою може повнолітня жінка з міцним здоров'ям. Кандидатка в обов'язковому порядку проходить медичне обстеження. Це необхідно, щоб виключити можливі ускладнення в період вагітності і пологів. 

Також до сурмами висувають такі вимоги:

позитивний резус-фактор,

рідна здорова дитина,

письмова нотаріально завірена згода чоловіка,

відсутність медичних протипоказань,

вік від 18 до 38 років,

моральна готовність до проходження програми.

10 переваг співпраці з агентством сурогатного материнства «Артеміда»

Вирішили допомогти безплідній парі та народити малюка, але ще залишилася купа запитань? Хочемо розвіяти ваші сумніви, тому пропонуємо ознайомитися з перевагами співпраці з нами:

    Проводимо безкоштовне медичне обстеження перед початком програми. Ми повинні впевнитися в тому, що організм жінки готовий до вагітності, пологів і виключити будь-які протипокази до участі в програмі. Ми беремо на себе відповідальність за здоров’я та життя сурмами, тому ретельно обстежуємо кожну.

    Всі аналізи, обстеження, медичні процедури проводимо в клініці з новітнім сучасним обладнанням, з котрою співпрацюємо вже багато років.

    Забезпечуємо психологічну підтримку від початку та до кінця програми. 

    Для кожної сурмами оформлюємо страхування життя і здоров’я. 

    Своєчасно здійснюємо виплати. Крім основного гонорару за участь у програмі сурмама щомісячно отримує фіксовану суму на харчування, побутові та інші потреби. Графік та розмір виплат чітко прописуємо в контракті.

    Забезпечуємо повну конфіденційність участі у програмі. На 32-му тижні вагітності жінка переїжджає до Києва та стає на облік у пологовий будинок. Ми винаймаємо та оплачуємо для неї комфортну квартиру, в котрій сурмама проживає до моменту пологів. Якщо жінка хоче приховати вагітність від родичів, переїзд до Києва можна організувати раніше.

    Компенсуємо витрати на проїзд до клініки.

    Організовуємо безкоштовний юридичний супровід та оформлення всіх необхідних документів.

    Після пологів через місяць ми запрошуємо жінку в клініку для повторного обстеження. У разі діагностування будь-яких післяпологових ускладнень безкоштовно проводимо лікування до повного одужання.

    Забезпечуємо додаткові виплати у разі багатоплідної вагітності, пологів шляхом кесарського розтину, повторної участі у програмі.

За участь у програмі сурогатного материнства сурмама отримує до 25 тисяч Євро, це достойна винагорода за такий благородний вчинок.

Агентство сурогатного материнства «Артеміда» запрошує до співпраці жінок, котрі вирішили допомогти безплідній парі стати батьками. Сурогатне материнство — це просто! Дзвоніть нам або заповнюйте форму зворотнього зв’язку на сайті. Чекаємо на вас!

Адреса: вул. Авіаконструктора Антонова 2/32.

Контактні телефони:

+38 (098) 224 47 88

+38 (093) 036 73 16

+38 (050) 024 14 21

+38 (044) 274 55 80


 


Переглядів: 5059
Поширень: 0

Останні новини