Вінничан запрошують на душевний "Домашній онлайн-концерт"

У п'ятницю, 24 квітня, о 18-00 дорослих і молодь запрошують на вже 3й "Домашній онлайн-концерт" з душевними каверами на улюблені композиції, прем'єрами авторських пісень і віршів та запальні танці.

Подарує глядачам і глядачкам свій творчий виступ і доволі відомий вінничанин Роман Болібок.

За словами команди проекту, окрім вокально-інструментальних номерів від іменитих юних талантів з різних куточків України, також Вінниччину приємно дивуватимуть ведучі "концерту", які спробують в прямому ефірі повторити декілька "тік-ток челенджів" (комплекс ритмічних рухів під музику - ред.), а також провідний шеф-кухар Олег Оскар проведе невеличкий кулінарний майстер-клас.

- Не дивлячись на те, що карантин подовжено, весна й життя тривають й зробимо їх ще яскравішими та приємнішими в такій пречудовій команді виконавців й артистів у родинному колі - діляться ведучі проекту Олександр Кахай й Юлія Прилуцька.

До відома, у попередніх "Домашніх онлайн-концертах" вже взяли участь Аіда Ніколайчук, Ігор Грохоцький, Аркадій Войтюк, Андрій Рибарчук, Олександр Коржов й інші переможці та фіналісти всеукраїнських телевізійних талант-шоу.

Вхід на "концерт" традиційно безкоштовний і вільний - необхідний лишень повноцінний інтернет, аби переглянути його трансляцію п'ятничного вечора на платформі Ютуб за посиланням

Для тих, хто з якихось причин чи обставин не встигне на ефір, з суботи зможе переглянути запис.


Теги: концерти

Переглядів: 2272
Поширень: 0

Останні новини