«Гармонія» долучилась до Спецфонду «СтопВірус»

Центр реабілітації молоді з інвалідністю ім. Р. Панасюк «Гармонія» долучився до підтримки ініціативи «СтопВірус».

Представники «Гармонії» навідались з партією допомоги до «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України». Привезли набори для індивідуального захисту медиків від коронавірусу.

Це, зокрема, дезінфектанти, респіратори, захисні комбінезони та гумові рукавички. Придбати усе необхідне центру допомогли волонтери Фонду громади «Подільська Громада», які координують Спецфонд.

«Подільська громада стала для нас провідниками. Наше соціальне підприємство «Кульбабка» хоч і молоде,  втім ми вже трішки змогли заробити, тож вирішили долучись до допомоги вінницьким лікарям. Волонтери «громади» допомогли нам придбати засоби захисту для медиків лабораторного центру. Це такий наш невеличкий внесок у спецфонд СтопВірус. Ми знаємо, що лабораторний центр зараз дуже потребує додаткових надходжень засобів захисту», - каже голова правління ГО «Гармонія» Людмила Нецкіна.

Наразі соціальне підприємство «Кульбабка», яке розгорнув центр — на карантині. Нагадаємо, його відкрили завдяки фінансовій підтримці проєкту «Проміс». Завдяки гранту від проєкту, що фінансує уряд Канади через Федерацію Канадських Муніципалітетів, відкрили перший в Україні інклюзивний манікюрний кабінет та міні кав'ярню. Так, робочі місця отримали 5-ро людей з інвалідністю.




Переглядів: 3382
Поширень: 1

Останні новини