На вулиці Академіка Янгеля майже місяць триватиме ремонт тепломережі

З 4 травня розпочалися роботи з реконструкції тепломережі по вул. Янгеля, 68. У рамках реконструкції буде замінено ділянку мережі довжиною 133 метри у двотрубному прокладанні з використанням труб з попередньо ізольованим пінополіуретаном з низькою теплопровідністю. Завдяки використанню саме таких труб мінімізуються тепловтрати при транспортуванні теплової енергії.

Виконання робіт на даній ділянці дозволить виключити зі схеми теплопостачання міста 133 метри аварійних теплових мереж, на яких щороку здійснювалися аварійні ремонтні роботи. Відтак, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» зможе надавати послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання на будинки поруч з ділянкою безперебійно. Запланований період робіт: з 04.05 по 03.06.

Прохання до всіх не загромаджувати транспортом місце проведення робіт, обмежене спеціальними дорожніми знаками. У випадку виявлення порушень чи інших ситуацій, пов’язаних з проведенням робіт на даній ділянці,  одразу повідомляйте за номером (0432)43-34-95 у диспетчерську службу підприємства, яка працює цілодобово. 

Просимо вибачення за тимчасові незручності і будемо вдячні за розуміння.




Переглядів: 2294
Поширень: 0

Останні новини