Вінничанам відкриють секрет чистого повітря Норвегії

Учасник програми «Молодь змінить Україну» — Іван Соляр, запрошує вінничан поговорити наживо. Темою бесіди будуть проблеми довкілля та екології.

Молодіжний центр Квадрат вже не вперше організовує стріми з відомим особистостями. Цієї суботи гостем прямого ефіру буде Іван Соляр. В рамках програми «Молодь змінить Україну», Іван побував у Норвегії. Метою його візиту було вивчення методів збереження довкілля, перейняття досвіду та впровадження екологічних процесів в Україні. Досвід дійсно дуже цікавий, в своєму інтерв’ю одному з українських видань Іван Соляр детально розповів про сортування та переробку сміття, відкрив секрет, як в Норвегії вдалося зменшити викиди вуглекислого газу в повітря завдяки роботі муніципального транспорту. Тема зустрічі з вінничанами буде напряму пов’язана з проблемами довкілля в нашому регіоні та забрудненням повітря. Іван Соляр пояснить всі деталі та особливості участі в програмі й розповість, як молодь може змінити на краще екологію рідної країни.

Ефір буде проходити в режимі живого спілкування, всі охочі поставити зпитання глядачі, зможуть це зробити в коментарях, під час стріму. Деталі та подробиці події можна побачити на сторінці Молодіжного центру Квадрат в соціальній мережі Facebook


Теги: екологія

Переглядів: 2488
Поширень: 0

Останні новини