Транспортний коледж презентував онлайн фото-експозицію

Викладачі та студенти Вінницького транспортного коледжу з нагоди 75-ої річниці Днів пам’яті та примирення організували онлайн-фотоекспозицію на тему «Уклін живим, загиблим — слава!»

На сайті Вінницького транспортного коледжу оживає історія. Розповіді про долі українських родин з різних куточків України та Вінниччини наповнили інформаційний простір. Вражає онлайн-фотоекспозиція, яку зробили студенти та викладачі. Не оминули увагою й ветеранів, яких цього року вітали в телефонному режимі.

Карантин змінив не лише наші звички, а та втрутився в традиції. Щорічні заходи до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги скасовано. Однак студентам та викладачам це не завадило привітати ветеранів, якими вже багато років опікується транспортний коледж. Цьогоріч розсилалися вітальні листівки та луналителефонні вітання для 26 ветеранів. Студенти на час карантину підтримували людей поважного віку допомогою: ходили до магазику, поповнювали телефонний рахунок, ходили по ліки. Тому пенсіонери постійно відчували турботу про себе.

Заступниця директора коледжу з виховної роботи Світлана Онуфрійчук, зазначає, що чуйність та увага — беззаперечні лідери у людських стосунках.

Студенти згуртувалися навколо ідеї: кожен розказав історію своєї родини та показав пам’ятник в рідному селі чи місті.

Особливу увагу студенти приділили історіям своїх дідів та прадідів. Про їхню звитягу та міжність студенти написали на сторінках в соцмережах. Світлини пам’ятників та ветеранів увійшли до фото-експозиції, яку можна побачити на сторінці коледжу у мережі Facebook.

Вчителі коледжу придумали онлайн програму для студентів, до якої входять онлайн відвідування музеїв різних міст, перегляд стрічок та обговорення різних тем пов’язаних з Другою світовою війною



Переглядів: 4338
Поширень: 14

Останні новини