Вступну кампанію до закладів вищої освіти перенесено на серпень

Міністерство освіти і науки змістило початок вступної кампанії у заклади вищої освіти на останній місяць літа. Через карантин всі строки подачі документів та вступні іспити перенесено на місяць.

До уваги абітурієнтів 1 серпня, розпочнеться реєстрація електронних кабінетів на основі атестата про повну загальну середню освіту. Заяви прийматимуть з 13 по 22 серпня (для тих, хто вступає за результатами ЗНО), та до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти. З 3 по 12 серпня на місця державного замовлення будуть проводитися творчі конкурси та вступні іспити.

До 27 серпня потрібно надати рекомендації для зарахування на бюджет, а подача вступниками документів для зарахування – до вечора 31 серпня. 

Цьогоріч можна подати оригінали документів поштою, для цього зробили більшим на 5 днів інтервал між останнім днем подачі документів та виданням самого наказу про зарахування, зазначають в МОН.

Абітурієнти можуть надіслати скановані копії документів на електронну поштою, наклавши на них електронний підпис, а самі документи донести після початку навчання. 

На магістратуру перенесли терміни проведення реєстрації для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ). Реєстрація буде у режимі онлайну, триватиме з 12 травня до 05 червня Водночас дати проведення ЄВІ та ЄФВВ залишаються незмінними — 01 та 03 липня. Дати ж реєстрації електронних кабінетів вступників на магістратуру, прийому документів, рекомендацій також перенесено на місяць.



Переглядів: 3082
Поширень: 3

Останні новини