Привіт Друзі! Не обіцяю, що буду писати часто і розлого, але інколи буду ділитися з вами своїми враженнями від прожитого та пережитого.

Десь приблизно з місяць тому назад, нам зателефонували з ТРК Україна і запропонували взяти участь у новому шоу. Спочатку промайнула думка, а пішло воно - всі ті шоу, це канєшно прекрасно, але концерти, репетиції, альбом - аж поки нам не пояснили суть. А Суть у тому що з нами будуть співати прості люди і для них це шанс. Я погодився, хоча й незрозуміло, що з цього вийде. Якби моя донька була б хоч трішки старша, ми б виступали двома дуетами, я з Марією, а Єва з Матвійчиком. Матвійчик це син талановитої та голосистої мами одиначки Марії Діденко з Одеси, з якою мене і поставили в дует. На жаль в нас було мало часу для особистого спілкування, але навіть за короткий час нашого знайомства, я зрозумів, наш дует обіцяє бути яскравим і цікавим. Марія - соціальний працівник, і займається профілактичною роботою, та опікується хворими на ВІЛ/СНІД. На мою думку, союз гуманітаріїв, медика і педагога, навіть на пісенному терені, несе важливу соціальну місію. Адже і освіта, і медицина, на жаль зараз в Україні, в край занедбаному стані.

Як саме новий медично-освітянський дует буде справлятися з покладеними на нас надіями, ви можете подивитися вже 10 жовтня о 17.00 на ТРК Україна, а поки що фотки з репетицій.

Віктор Бронюк на шоу Народна зірка
Віктор Бронюк на шоу Народна зірка
Віктор Бронюк на шоу Народна зірка
Віктор Бронюк на шоу Народна зірка
Віктор Бронюк на шоу Народна зірка


Переглядів: 3976
Поширень: 0