Шановний Володимире Борисовичу,

просимо Вас  підтримати ініціативу  членів громадських  організацій по створенню та відкриттю Міської служби психологічної підтримки для мешканців  нашого міста, які перебувають у гострих психологічних станах.

Ця Служба передбачає окремо виділені лінії телефонного та Інтернет зв’язку , цілодобове чергування фахівців –психологів та соціальних працівників, які надаватимуть  екстрену  психологічну допомогу потребуючим.

Позитивні приклади роботи подібних служб давно знані в європейських країнах адже у  сучасному суспільстві людина відчуває величезну кількість стресів. В умовах політичної, економічної і духовної кризи цінності людини, як індивідуума, знаходяться під загрозою. Навіть в оточенні безлічі людей ми інколи відчуваємо себе самотніми і переживаємо емоційні страждання. Міжособове спілкування часто настільки поверхневе і короткочасне, що деяким людям стає важко знайти друзів і в скрутні хвилини життя ні з ким поговорити, поділитися своїми проблемами і отримати підтримку. У цій ситуації робота «Міської служби психологічної підтримки» набуває особливої актуальності, оскільки пропонує тимчасову, але миттєву підтримку будь-якому, хто її потребує.


Переглядів: 566
Поширень: 0