Школа - школа, як кожен з нас сумує за цими незабутніми роками, де клас був, як велика родина, де було весело не тільки на перервах, а й на уроках. Повернути б хоч на день цей чудовий період того часу. Але, на жаль, діти, які зараз ходять в школу, цього це не цінують. Можливо сайт, де є всі відповіді на завдання, які задають додому, змінить їхнє уявлення про школу. Звичайно ж, у всіх нас були періоди, коли нам просто хотілося влаштувати для себе чергові канікули, щоб відпочити і набратися сил.

Але в основному, школа це місце, де завжди на обід давали найсмачніші булочки та печиво, чай та узвар. Найулюбленіші уроки, звичайно ж це малювання, фізкультура і спів. Саме цих уроків ми чекали найбільше, для того, щоб розслабитися, десь навіть побалуватися. Але були й контрольні роботи, яких кожен з нас боявся, як вогню. І тільки зараз ми чудово розуміє, що це такі дрібниці і що в дорослому житті ми здаємо ці іспити практично кожен день.

Наші вчителі, це своєрідні мами, які намагаються нас чогось навчити, щоб у життя ми вийшли грамотними і культурними людьми. І навіть якщо вони лаяли нас іноді, ми все одно їх завжди будемо пам\'ятати і цінувати. По закінченню школи, у кожного з нас є певний запас знань, які потрібно використовувати далі. Деякі ще з перших класів знають про те, ким би їм хотілося бути, коли вони виростуть. Багато хто з нас розуміють це тільки тоді, коли випускаються зі школи.

І ось, коли минуло вже кілька років після того, як ми закінчили школу, ми знову йдемо в цей актовий зал, знову бачимо тих самих вчителів, які нам дали напуття у доросле життя. Ми знову і знову зустрічаємо всіх тих, з ким провели одинадцять років свого життя і бачили їх день у день і нудьгуємо за тим, що було в школі. Адже забути ці роки неможливо, забути про те, що було в найщасливіші роки нашого життя просто нереально.


Переглядів: 810
Поширень: 0