Маслостанція це - технічний пристрій що перетворює різні види енергії в механічну енергію рідини, і керує рухом потоку цієї рідини. Вид перетворюваної енергії (електрична, механічна енергія рідини або стисненого газу, хімічна енергія палива) залежить від типу первинного двигуна.

Гідравлічна станція - це потужне, надійне та економічне джерело гідравлічної енергії. В якості приводу використовуються якісні і компактні бензинові, дизельні, електричні двигуни. Станція може працювати при температурному режимі від + 25°С до - 25°С.

Існують спеціальні моделі маслостанцій що можуть працювати в так званому арктичному режимі, вони здатні забезпечити виконання своїх основних функцій при температурі до -49°С.

Гідравлічна маслостанція оснащена системою примусового повітряного охолодження і здатна працювати без зупинки кілька діб.

Мобільні маслостанції оснащують зручними ручками для переміщення і мають мінімальні габарити. Щорічний сервіс (заміна масел і фільтрів) обходиться в 200-400 гривень, залежно від інтенсивності роботи.


Переглядів: 1807
Поширень: 0