Протягом усього навчального року, учні активно готуються до здачі ЗНО - це складний процес складання іспитів, який передбачає серйозну і тривалу підготовку. Одним з найскладніших завдань для учнів є твори - українська та зарубіжна література, з якими нажаль не всі справляються.  У такій творчості потрібно володіти не тільки гарною та неординарною фантазією, але і достатньою грамотністю. Для написання гарного переказу, потрібно згадувати всі правила, від першого до останнього класу, адже саме на уроках української та російської мови активно вивчається грамотний правопис слів, і всіх знаків пунктуації. А якщо на створення твору дається зовсім трохи часу, то взагалі складно думати про правопис тих чи інших слів.

Дуже складно розуміти, що потрібно вивчити весь матеріал, адже які питання попадуться нам на ЗНО, ніхто сказати не може. Ця система спеціально створена для підвищення інтелектуальних знань всіх учнів. Якщо раніше, всі могли списати з зошитів або книжок та блокнотів, то тепер такий варіант не проходить. Мало того, що потрібно пам\'ятати, про що йшла мова протягом останніх років, потрібно ще згадувати всі теми за всі роки.

Тому фахівці настійно стверджують, що приходячи додому, потрібно обов\'язково приділяти час навчанню, і бажано окрім того, щоб просто вчити матеріал, який задають у шкільній програмі, потрібно братися і за цікаві статті, книги та журнали та газети, які наповнюють людину додатковими знаннями. Ті люди, які досить розвинені в усіх сферах, можуть дати відповідь на будь-яке опитування, навіть якщо вони не вчили ці теми. Логічне мислення дозволяє складати правильні відповіді, виходячи з відповідних знань.

Бути розвиненою людиною і знати багато тем, просто необхідно, адже знання потрібні не тільки при здачі ЗНО, а ще й при подальшому житті кожної людини.
 


Переглядів: 724
Поширень: 0