Найдорожчим та найчарівнішим для кожного патріота своєї Батьківщини є його культура та мова рідного народу. Можливо нам, українцям щось не так живеться, але замовити вишиванку потрібно усім жителям нашої чудової країни. Взагалі то не кожен день можливо побачити жінку чи чоловіка у вишиванці, але на свята таких ходить вдосталь. Носити вишиванки з кожним роком стає все популярніше, це не тільки модно, це ще і стильно. Багато хто вже навчився пристосовувати свою вишиванку до свого стилю, адже це надає загадковості та неперевершеності.

На сьогоднішній день багато дівчат, виходячи заміж, розшивають своє весільне вбрання в українському стилі. Адже весілля у вишиванках з народними прикметами і смачною кухнею, вражає. В українського народу існує безліч прикмет, які притаманні лише нашій державі.

Можливо, у кожною країни є свої прикмети, одяг та їжа. Але з українською кухнею не зрівняється жодна країна всього світу. Чого тільки коштує наша мова: така співуча і ніжна і різнобарвна. Мова наша насичена і багатогранна.

Для того, щоб підтримувати в країні певний колорит, потрібно кожному, хто проживає на нашій Батьківщині, самотужки підтримувати певну культуру. Існує багата кількість різноманітних заходів, які організовують певні цінителі української культури. Це, в свою чергу, фестивалі, ярмарки, вистави і багато іншого.

На такі заходи усі, як правило приходять у національному вбранні, з гарними, українськими зачісками, коштують смачні українські страви і грають у національні ігри. Таким чином, можливо підтримувати своє рідне коріння національного духу і власного роду для того, щоб завжди цінувати те місце, де проживаєте і не тікати у інші країни, де нас навряд чекають і хочуть зробити щасливими. Вдягайте вишиванку і будьте модними та стильними, не залежно від настрою.


Переглядів: 701
Поширень: 0