Подорожі, як же багато сенсу всього в одному лише простенькому слові. Польоти на літаках і навіть банальний проїзд на автобусі це прекрасно. Багато людей навіть не уявляють своє життя без пригод. Але єдине, що їх стримує, це відкриття візи. Мало хто знає, що самостійне оформлення шенгенської візи займає зовсім небагато часу і зробити це набагато простіше, ніж через когось. А віза потрібна в дуже багато країн, навіть до Польщі, яка, по суті, є для багатьох людей такий рідний, що не проїхати без відкриття візи.

У такі країни, як Угорщина, Польща, Німеччина, Словаччина та інші, можливо їздити цілий рік. Для поїздки туди зовсім не обов\'язково чекати літо або ж весну. У кожну пору року - це прекрасний куточок, де можна насолодитися всім колоритом цих країн. Навіть взимку, коли, здавалося б, мало куди можна поїхати, так у всіх Європейських країнах настає справжня казка. Різдвяні свята не оминаються без чудесних і казкових, прикрас. Навколо пахне шоколадом і імбиром, навкруги паную атмосфера свята.

Якщо ж ви все-таки зважилися покуштувати якусь із цих країн, пам\'ятайте, що відкривати візу потрібно заздалегідь. Ну по-перше - це скоротить ваші розтрати, по-друге, це значно зменшить ваші переживання, для того, щоб ви не відкривали її в останні хвилини інеї хвилювалися, що ваш літак полетить без вас.

Що стосується літніх курортів, так тут, звичайно ж все набагато простіше. Відкривати візу вам не потрібно. Там діє, так названий «безвізовий режим». Це зовсім не означає, що візу вам відкривати не будуть взагалі. Вам просто доведеться заплатити кілька доларів, але зате довідки ні які збирати не потрібно, візи відкривають всім.

Ну а якщо ж ви все таки визначилися і зібралися в Європейські країни, тоді варто відривати візу вже зараз, не чекайте, поки всі побіжать подавати документи.


Переглядів: 772
Поширень: 0