У відповідності з підписаним Міністерством внутрішніх справ України договором Вінницьке казенне науково-виробниче об\'єднанням "Форт" виготовить 313,38 тис. номерних знаків транспортних засобів на суму понад 38,994 млн. грн.

Мова про це йде в "Віснику державних закупівель".

Згідно з умовами закупівлі, ціна за номер для приватного автомобіля, транспортних засобів для перевезення пасажирів на комерційній основі, міліцейських авто та дипломатичних автомобілів склала 135 грн. Вартість номера для причепа - 67,5 грн, мотоцикла - 52,2 грн, мопеда - 18,6 грн (всі ціни - за один номерний знак, з ПДВ).

Нагадаємо, в липні начальник відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи управління Державтоінспекції Олександр Демянко обіцяв, що в наступному році вартість комплекту номерних знаків становитиме 80 грн. Але враховуючи ціну закупівлі, автомобілісту доведеться заплатити майже в 3,5 рази дорожче - віддавши 270 грн. за комплект.

Тендер проходив за процедурою закупівлі в однієї особи. Як пояснюється в обгрунтуванні такої процедури, вона задіяна через наявність у "Форту" патенту на промисловий зразок "Знак номерний транспортних засобів".



Переглядів: 3798
Поширень: 0