Випуск нового таксі є частиною програми «Ніссана» з надання подібних автомобілів великим містам світу, включаючи Барселону, Нью-Йорк і Токіо.

NV200 London Taxi

NV200 London Taxi оснастили 1,6-літровим бензиновим двигуном і автоматичною трансмісією. Витрата палива в змішаному режимі складає 7 літрів на сто кілометрів пробігу. Крім того, виробник обіцяє, що у 2015 році з\'явиться варіант з повністю електричною силовою установкою.

Nissan NV200 London Taxi

Зовнішність моделі була розроблена в Лондоні командою дизайнерів, які працювали над виглядом кросоверів Juke і Qashqai. "Нісановське" таксі відрізняється масивною решіткою радіатора та круглими фарами - традиційними рисами класичного лондонського кеба. Крім того, компактвен отримав жовто-чорну табличку «TAXI» на даху, що підсвічується світлодіодними елементами.

Nissan NV200 London Taxi

Як і попередню версію, новинку виконали за стандартами, встановленими організацією TfL (Traffic for London)  регулюючої систему транспорту в британській столиці. Серед цих норм - можливість розміщення в салоні пасажира з інвалідним візком і радіус розвороту автомобіля в 7,6 метра.

Виробництво новинки почнеться в грудні 2014 року, а її вартість складе близько 49 тисяч доларів.



Переглядів: 4590
Поширень: 0