Але на мотор-шоу в Індії, за попередньою інформацією, відвідувачам покажуть лише п\'ятидверну версію Etios, відклавши дебют седана на майбутній рік. Ціни компанія назве пізніше. Повідомляється, що перший час бюджетна модель Toyota стане комплектуватися 1,5-літровим бензиновим мотором, чиї характеристики стануть відомі наступної середи після дебюту машини. З часом в лінійку моделі додасться ще один бензиновий двигун об\'ємом 1,2 л.

Японський виробник планує протягом найближчих двох років поповнити гаму моторів і дизельним двигуном, але офіційного підтвердження дана інформація не знайшла. Виробництво автомобіля Toyota Etios буде налагоджено на території Індії. Щорічно в концерні розраховують продавати близько 70 тис. екземплярів моделі, яка повинна з\'явитися не тільки в Індії, але і в Китаї, Бразилії, Росії. Головним конкурентом Toyota Etios виступить новий автомобіль Honda, побудований на базі концептуальної моделі New Small Vehicle. За неофіційною інформацією, в гаммі моторів компакт-кара Honda виявляться 3-циліндровий бензиновий мотор об\'ємом 0,9 л і 1,2-літровий двигун, що встановлюється на модель Jazz, який буде дефорсований приблизно до 75 к.с.

Очікується, що вперше свою новинку Honda продемонструє там же, де буде представлений суперник дебютанта - на виставці в Бангалорі.


Переглядів: 2611
Поширень: 0