Нагадаємо, що в лютому Suzuki запускає продажі нового седана Kizashi. Попереду - модернізації існуючих моделей і абсолютно нові автомобілі. У 2011 році з\'явиться спецверсія компакта Alto, слідом - дизельний Swift і його заряджена версія, а також особливий SX4 і Splash з системою Stop-Start.

У 2012 році дебютують рестайлінгові Alto, Splash, SX4 і Jimny, а новий Swift вийде не раніше літа 2013 року. Восени 2013-го побачить світ новий кросовер, в 2014 році - абсолютно нові Alto і Splash. І нарешті до початку 2015 року дебютує позашляховик - швидше за все, наступник Grand Vitara.
Suzuki в цьому році може встановити рекорд з продажу - до кінця 2010 року вони повинні скласти більше 2,8 млн. машин. Причому більша їх частина реалізується в азіатському регіоні, а в Старому Світі «осідає» тільки 10% автомобілів Suzuki.

Тим часом нагадаємо, що компанія Suzuki збиралася побудувати завод у Росії під Петербургом і навіть вже купила землю, однак у зв\'язку з кризою була змушена повернути землю. А навесні цього року про будівництво нового автозаводу японської марки заговорив віце-міністр індустрії та нових технологій Казахстану Берик Камалія, однак нових подробиць проекту поки що немає.
 


Переглядів: 2408
Поширень: 0